Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο Μισθοφόρος του Survivor θα κατέβει ως υποψήφιος τις εκλογές!
Από ότι όλα δείχνουν ο Μισθοφόρος θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019!

Μετά το Survivor 2017, ο Μισθοφόρος φαίνεται να είναι έτοιμος να κατέβει και στον στίβο της πολιτική! Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όπως είναι κανονικά το όνομα του πρώην παίκτη του Survivor, δήλωσε έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του και σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα, ο Μισθοφόρος θα δοκιμάσει τις αντοχές του στην πόλη του, την Αγία Παρασκευή και για αυτό τον λόγο είχε συνάντηση με τον τωρινό δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Όπως σημειώνει η στήλη “Κοίτα να δεις” της εφημερίδας Έθνος, στη συνάντηση που έγινε ο Μισθοφόρος εξέφρασε την επιθυμία του να συστρατευθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το περιβάλλον του τωρινού δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου δεν επιβεβαιώνεται πως έδωσαν τα χέρια οι δύο άνδρες καθώς η ανακοίνωση των υποψηφίων θα καθυστερήσει ακόμα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγία Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Δεν θα είναι πάντως ο μόνος υποψήφιος που θα προέρχεται από τηλεοπτικά παιχνίδια!

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως στην πολιτική θα δοκιμάστει και η Έφη Αναστασοπούλου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks.

Μάλιστα, η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Γιώργου Χατζημάρκου, είναι αυτή που θα έχει στο ψηφοδέλτιο της την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Το νέο σύστημα της απλής αναλογικής και οι αλλαγές που φέρνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;