Μπαίνω Φαντάρος: 6 μέρη για να περάσεις μία χαλαρή θητεία!

Από neolaia.gr Team 11 Φεβρουαρίου 2019

Μπαίνω φαντάρος και θέλω να δω σε ποια μέρη της Ελλάδας μπορώ να περάσω μία χαλαρή θητεία!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Μπαίνω φαντάρος και είπα να δω, τώρα που έχουν αλλάξει τα πράγματα και θα με πετάξουν μακρυά από την πόλη μου, που θα περάσω ωραία θητεία.

Είπα να ρωτήσω φίλους και γνωστούς που έχουν πάει στρατό να μου πουν διάφορα μέρη και ας ελπίσουμε ότι θα με στείλουν σε ένα από αυτά.

Αλλιώς, μετά από τέσσερις μήνες θα ζητήσω μετάθεση!

1. Κύπρος

Και θα πληρώνεσαι και ωραία πράγματα θα κάνεις στην εκπαίδευση σου και πολλούς φαντάρους θα έχεις για συντροφιά! Μεγάλο συν ότι το δηλώνεις εξαρχής και μετά από ένα μήνα προετοιμασίας σε στέλνουν εκεί. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τα στελέχη και για την Κύπρο γενικά. Λες να πάω; Μπας και δω και καμία άλλη περιοχή;

2. Κως

Παρόλο που είναι αρκετά μακριά από όπου και να είσαι όλοι λένε τα καλύτερα. Ένα μικρό νησί με φιλικούς και καλούς στρατιωτικούς. Επίσης, είναι όλα κοντά και δε θα φας και τα πόδια σου στις μετακινήσεις.

3. Λέσβος

Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα. Ωραίο φαΐ, προσεγμένο στρατόπεδο και, επίσης, έχει και αεροδρόμιο οπότε δε θα είναι κουραστικό κάθε φορά το πήγαινελα!

4. Έβρος

Στην άκρη του «κόσμου» ναι μεν, αλλά αρκετά χαλαρά δε! Έχει λίγους φαντάρους με τους οποίους αμέσως γίνεσαι φίλος λόγω μοναξιάς. Περνάς, όμως, μία σχετικά χαλαρή θητεία γιατί και τα στελέχη ξέρουν ότι είσαι αρκετά μακρυά από το σπίτι σου. Απλά θέλουν να είσαι προσεκτικός στην υπηρεσία σου!

5. Χίος

Μεγάλο νησί ναι μεν, αλλά έχει και τα καλά του. Έχει κόσμο όλο τον χρόνο οπότε όταν θα έχεις εξόδους δε θα είσαι μόνος σου. Αλλά είναι και μεγάλο για να το γυρίσεις!

6. Κρήτη

Το μεγαλονήσι θα είναι λίγο πιο σκληρό, γιατί πάνε όλοι οι Κρητικοί και γνωρίζονται και μένεις λίγο στην απέξω, αλλά στις εξόδους σου θα περάσεις ζωή και κότα. Θα έχεις εξόδους σε φοιτητουπόλεις οπότε ο κόσμος που θα βλέπεις θα είναι της ηλικίας σου.

Δες επίσης: Μπαίνω φαντάρος: 6 πράγματα που θα σου μάθει ο στρατός!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486