ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι!
ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019. Συγκεκριμένα, η πληρωμή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2019, την τελευταία ημέρα του μήνα, για όσους έχουν εγκεκριμένες αιτήσεις έως τις 31 Ιανουαρίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί – όπως πάντα -με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΟΑΕΔ: Δες ποια είναι τα νέα ποσά για τα επιδόματα που χορηγεί σε ανέργους!

Όσοι από τους δικαιούχους του ΚΕΑ έχουν λάβει ενημερωτικό SMS για διακοπή χορήγησης του επιδόματος, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση εκ νέου εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους.

Κι αυτό διότι κάποιοι δικαιούχοι κόπηκαν λόγω:

— των αναδρομικών του επιδόματος παιδιού
— της απόκρυψης εισοδήματος από επιδόματα ανεργίας
— και της απόκρυψης εισοδημάτων από επιδοτήσεις κ.α.

Ο έλεγχος για την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης γίνεται ανά εξάμηνο επομένως σε όσους κόπηκε μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση.

Να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση δε θα ζητηθούν να επιστρέψουν χρήματα πίσω οι δικαιούχοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;