Φοιτητικό Σπίτι: 6 απλοί τρόποι για να το κάνεις ιδιαίτερο και ξεχωριστό!

Από neolaia.gr Team 11 Φεβρουαρίου 2019

Δες έξυπνους και φτηνούς τρόπους να διακοσμήσεις το φοιτητικό σπίτι σου και να το κάνεις να ξεχωρίζει!

Το φοιτητικό σπίτι είναι και ένας πολύ όμορφος τρόπος να πειραματιστείς με στυλ και διάφορα ντεκόρ που είναι στη μόδα και σου αρέσουν. Μπορείς με φτηνούς και έξυπνους τρόπους να το κάνεις όμορφο και ζεστό.

Για αυτό σου έχω κάποιες λύσεις που θα σου δώσουν ιδέες και τις σωστές κατευθύνσεις για να φτιάξεις ένα πολύ όμορφο φοιτητικό σπίτι. Και οι φίλοι σου θα σου λένε πόσο ωραίο είναι, αλλά και εσύ θα χαλαρώνεις σε αυτό και θα περνάς ωραίες στιγμές.

Για πάμε να δούμε πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό!

1. Τραπεζάκι από παλέτες

Αν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου γνωστού σου ωραίο θα ήταν να έχεις ένα τραπέζι με παλέτες για το καθιστικό σου. Και πολύ μοντέρνο είναι και μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις εσύ.

2. Φωτογραφίες στους τοίχους

Μπορείς να βρεις φτηνά και όμορφα μοντέρνα κάδρα που χωράνε αρκετές φωτογραφίες ή να κάνεις το δικό σου κολάζ με φωτογραφίες. Βάλτο να στολίζει είτε το δωμάτιο σου είτε το καθιστικό σου.

3. Κολάζ από παλιά περιοδικά

Βρες vintage περιοδικά ή παλιά δικά σου περιοδικά και κάνε ένα όμορφο κολάζ από τις σελίδες του. Θα διακοσμεί ωραία και φτηνά το καθιστικό σου και θα το ζηλεύουν όλοι.

4. Φιγούρες

Μία ωραία λύση, αλλά και λίγο πιο ακριβή, είναι και οι φιγούρες που έχουν να κάνουν με την pop κουλτούρα. Μπορείς να έχεις κάποιες μαζεμένες στη βιβλιοθήκη σου ή να της έχεις διάσπαρτες στο χώρο. θα σε κάνουν πιο μοντέρνο και το σπίτι σου μία pop γωνιά.

5. Ένα μπαούλο

Ένα vintage μπαούλο είτε στα πόδια του κρεβατιού σου είτε κάπου κοντά στην είσοδο θα δώσει έναν άλλο αέρα στο σπίτι και θα του δώσει και μία παλιακή, αλλά όμορφη γωνιά.

6. Βάλε χρώμα στη βιβλιοθήκη σου

Προσπάθησε να βάλεις χρώμα. Είτε κάποιο πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου στην κορυφή, είτε ραφάκια που θα έχουν άλλο χρώμα. Θα κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους και εσένα θα σου αρέσει πάρα πολύ!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 3 απαραίτητες συνήθειες για να μη ξεμένεις από χρήματα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486