Ελένη Τοπαλούδη: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία που «καίει» τον 21χρονο Ροδίτη!

Από neolaia.gr Team 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να μην ήταν το μόνο θύμα του 21χρονου σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις!

Η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο μας έχει συγκλονίσει όλους! Συνέχεια έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες που λένε ότι η Ελένη Τοπαλούδη δεν πρέπει να ήταν το μόνο θύμα των δύο υπόπτων για τη δολοφονία της.

Μετά της καταγγελίες για βιασμό μίας 19χρονης από τον 19χρονο κατηγορούμε, υπάρχουν και νέες αποκαλύψεις σε βάρος του 21χρονου Ροδίτη!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας φίλος του 21χρονου, αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στις παρέες του νησιού.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε (κορίτσια). Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ότι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε»

Δήλωσε συγκεκριμένα ο φίλος του κατηγορούμενου και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Κάποια στιγμή τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο με τη μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του.»

Δες το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star. Το ρεπορτάζ ξεκινάει στο 37:15 του παρακάτω βίντεο!

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Βρέθηκε νέο δείγμα DNA που περιπλέκει την υπόθεση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486