7 επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και δεν τα είχες σκεφτεί!

Από neolaia.gr Team 11 Φεβρουαρίου 2019

Ψάχνεις να βρεις επαγγέλματα που να σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύεις από το σπίτι; Δες αυτά και διάλεξε ποιο σου ταιριάζει περισσότερο!

Έχεις τελειώσει με τις σπουδές σου και θέλεις να βρεις ένα επάγγελμα που να σου προσφέρει αυτά που ζητάς. Πολλές φορές, όμως, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Βάλε, επίσης, και τις τεράστιες αποστάσεις που υπάρχουν στην Αθήνα! Οι αποστάσεις είναι ακόμα ένα «μέρος» της δουλειάς που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Σου τρώνε χρόνο ξεκούρασης και όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου, αλλά και όταν επιστρέφεις!

Για αυτό σου έχω μία λίστα με τα επαγγέλματα που μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Έτσι, βγάζεις από την εξίσωση τις μετακινήσεις και ξεκινάς τη δουλειά σου πιο ξεκούραστα.

Επιπλέον, μετά το τέλος του ωραρίου σου δε θα έχεις να αντιμετωπίσεις την κίνηση ή τον υπερβολικό κόσμο στα μέσα μεταφοράς!

1. Αρθρογραφία

Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες πλέον στο διαδίκτυο και μπορείς να βρεις δουλειά σε μία από αυτές. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει και το αντικείμενο. Δε χρειάζεται να πηγαίνεις από κει, καθώς, η δουλειά σου γίνεται μέσο υπολογιστή και καλό είναι να έχεις και την άνεσή σου για να έχεις έμπνευση.

2. Ιδιαίτερα μαθήματα

Μπορείς και να δέχεσαι παιδιά ή, ανάλογα με το τι διδάσκεις, άτομα όλων των ηλικιών στο σπίτι σου. Αλλά, πλέον, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο που μπορείς να προσφέρεις τα ίδια μαθήματα και μέσο ίντερνετ.

3. Ψηφιακός βοηθός

Αν είσαι πολύ οργανωτικός και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους, είναι η κατάλληλη δουλειά για σένα. Ουσιαστικά, κάνεις ότι θα έκανε μία γραμματέας αλλά στο ηλεκτρονικό προφίλ της επιχείρησης. Οργανώνεται τα email, τις συναντήσεις, στέλνετε ειδοποιήσεις και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σου.

4. Να προσέχεις παιδιά

Μπορείς να κάνεις babysitting τόσο από το σπίτι σου όσο να πηγαίνεις και στο σπίτι του εργοδότη σου. Μία δουλειά που δε θέλει πολλές μετακινήσεις, αλλά πρέπει να το έχεις με τα παιδιά ή να έχεις σπουδάσει κάτι παρεμφερές!

5. Ιατρική μεταγραφή

Αν σε ενδιαφέρει ο τομέας της υγείας, τότε αυτή είναι μία πολύ καλή δουλειά για σένα. Ουσιαστικά, κάνεις μεταφορά σε γραπτό λόγο τις ηχογραφήσεις που γίνονται σε συνεδρίες γιατρού και ασθενή. Απαιτεί ορισμένα μαθήματα, αλλά είναι μία καλή και αρκετά εύκολη δουλειά.

6. Πωλήσεις

Πωλήσεις μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ. Βρίσκεις μία εταιρεία που σε ενδιαφέρει και μπορείς να ξεκινήσεις, μετά από λίγα μαθήματα, από το σπίτι. Στην αρχή θα είναι λίγο αμήχανο, αλλά στην πορεία θα το βρεις. Και, ιδιαίτερα αν το έχεις με το λέγειν, θα τα πας περίφημα!

7. Προσωπικός Γυμναστής

Δέχεσαι κόσμο στο σπίτι σου για να τους κάνεις γυμναστική με ραντεβού ή, ακόμα, καλύτερα, μπορείς και μέσω διαδικτύου. Θέλει καλή οργάνωση, αλλά και να ξέρεις το επάγγελμα.

Δες επίσης: 4 επαγγέλματα που θα έχουν μεγάλη ζήτηση το 2030!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486