Survivor 2019: Το Twitter εκφράζεται (ξεκαρδιστικά) για το χτεσινό επεισόδιο!
Το Twitter δε θα μπορούσε να μην αντιδράσει για τις χτεσινές εξελίξεις στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 2019!

Το Survivor 2019 συνεχίζεται μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη πρεμιέρα και οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν χτες σε μια σκληρή μάχη με έπαθλο την ασυλία. Με φόντο, λοιπόν, το υπέροχο νησί του Άγιου Δομίνικου, το χτεσινό αγώνισμα ήταν πολύ απαιτητικό και βασικό ρόλο έπαιζε η ταχύτητα και η συγκέντρωση των παικτών.

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν τα κατάφεραν και οι δυο ομάδες, αλλά μια είναι η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία στο χτεσινό αγώνισμα του Survivor 2019 και η ομάδα που επικράτησε είναι η ελληνική. Οι Έλληνες έβαλαν τα δυνατά τους και, σύμφωνα με τα προγνωστικά, όντως τελικά κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές, κερδίζοντας το πρώτο και πολύ σημαντικό έπαθλο ασυλίας στο παιχνίδι.

Η κούραση των ομάδων έχει σίγουρα χτυπήσει “κόκκινο”, για να μην πούμε για την πιθανή έλλειψη τροφής, όμως χτες και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σκληρά για να καταφέρουν να πάρουν την ασυλία, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αποχαιρετήσουν κάποιο συμπαίχτη ή συμπαίχτρια τους.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο καινούριος παίκτης που μπήκε στην Ελληνική ομάδα, Βασίλης Σίμος, είχε χτες ένα θερμό επεισόδιο έντασης με τον παίκτη της τουρκική ομάδας, Hikmet Tugsuz, αφού πιάστηκαν στα χέρια, μετά την είσοδο του Σίμου στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε πανικός, με το παιχνίδι να διακόπτεται απότομα και τους παίκτες να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Όσο για το Twitter;

Εννοείται πως το Twitter δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το χτεσινό επεισόδιο του Survivor 2019, που έκλεισε με την πρώτη πανηγυρική νίκη ασυλίας της ελληνικής ομάδας.

Τα twits είναι πολλά και σχολιάζουν, με καυστικό τρόπο, τα όσα διαδραματίστηκαν στο χτεσινό αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δες κι αυτό: Βασίλης Σίμος: Δε θα πιστέψεις με ποιον είναι φίλος ο νέος παίκτης του Survivor!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;