Survivor 2019: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη χτεσινή ασυλία!
Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor 2019, ενώ εντάσεις και καυγάδες έδωσαν και πήραν!

Το Survivor 2019 εκπέμπεται στις τηλεοράσεις μας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και τα πράγματα φέτος φαίνονται πολύ διαφορετικά, με την ένταση να κορυφώνεται ανάμεσα σε Ελλάδα Τουρκία.

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε Έλληνες και Τούρκους να βρίσκονται σε θέση μάχης, όπου αγωνίστηκαν σκληρά, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο την ασυλίας. Η ασυλία είναι ένα σημαντικό έπαθλο, καθώς βγάζει τους παίκτες από τη δυσάρεστη θέση του να πρέπει να αποχαιρετήσουν κάποιον συμπαίχτη ή κάποια συμπαίχτριά τους.

Μια ομάδα σαφώς είναι αυτή που κερδίζει το έπαθλο της ασυλίας και στο χτεσινό αγώνισμα του Survivor 2019, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε… η ελληνική!

Ναι, χτες το βράδυ στον Άγιο Δομίνικο, η ελληνική ομάδα στέφθηκε για πρώτη φορά νικήτρια και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι ασυλίας. Το σκορ, έτσι όπως διαμορφώθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 2019, ήταν 10-8 υπέρ της ελληνικής ομάδας.


Στο χτεσινό αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η ταχύτητα και ο στόχος, πράγμα στο οποίο η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει ένα καλό προβάδισμα.

Από το χτεσινό επεισόδιο βέβαια, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ των δυο αντίπαλων ομάδων, με τους Έλληνες και τους Τούρκους να πιάνονται κανονικά στα χέρια, ύστερα από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του παίχτη Βασίλη Σίμου της ελληνικής ομάδας και του παίκτη Hikmet Tugsuz, της τουρκικής ομάδας.

Αφορμή για το συμβάν φαίνεται να στάθηκε η νίκη του Σπύρου Γουρδούπη και η πανηγυρική είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Βασίλη Σίμου, προκειμένου να εκφράσει τη χαρά του στο συμπαίκτη του για τη νίκη που τους έδωσε.  Μπροστά του εκείνη την ώρα βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει άθελά του, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ο παίκτης της τουρκικής ομάδας, Hikmet φάνηκε να εκνευρίζεται πραγματικά και δεν άργησε να ζητήσει το λόγο από το Βασίλη Σίμου, ο οποίος μπήκε στο χώρο του αγωνίσματος για να πανηγυρίσει. Τον έσπρωξε και για λίγη ώρα επικράτησε σωστός πανικός, με τους παίχτες και των δυο ομάδων να εισέρχονται κατευθείαν στο χώρο του αγώνα, προκειμένου να υπερασπιστούν το συμπαίχτη τους, αλλά και να βάλουν ένα τέλος στον ξαφνικό τσακωμό που προκλήθηκε. Ο αγώνας εννοείται σταμάτησε και έδωσε την θέση του στην ένταση μεταξύ των δυο ομάδων.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο με τους καυγάδες μεταξύ των ομάδων:

Ωστόσο, με βάση αυτά που ακούγονται, είναι πιθανόν πως οι χτεσινές εντάσεις μεταξύ των ομάδων αποτελούν τμήμα μιας γενικότερης προσπάθειας ανόδου της τηλεθέασης του Survivor 2019, αφού, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, το παιχνίδι δεν είχε πολύ υψηλή ακροαματικότητα.

Όπως και να ‘χει, σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα.

Δες εδώ το βίντεο με τη νίκη της ελληνικής ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;