3 συνήθειες που
Συνήθειες μικρές και "αθώες" που όμως επηρεάζουν τη διάθεση και των δυο σας!

Είστε μαζί καιρό και η σχέση σας μέχρι τώρα πηγαίνει μια χαρά, εκτός… απ’ τη σεξουαλική διάθεση των τελευταίων ημερών.

Αν αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν συνήθειες που επηρεάζουν τη διάθεσή σου για σεξ, τότε σε αφορά το θέμα. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες συνήθειες που ακολουθούμε καθημερινά κιόλας, οι οποίες ενδέχεται να περιορίζουν την ερωτική μας όρεξη και απόδοση, σε μεγάλο βαθμό.

Ποιες είναι αυτές, όμως;

1. Τρώτε κι οι δυο πολύ αργά (και πολύ βαριά) το βράδυ

Αν κι οι δυο δουλεύετε όλη μέρα και δεν προλαβαίνετε να φάτε ένα γεύμα νωρίτερα σαν άνθρωποι, πέφτετε συχνά το βράδυ με τα μούτρα στο φαγητό, πράγμα που ουσιαστικά αναστέλλει τη λειτουργία της πέψης. Το αποτέλεσμα; Η δυσκολία του να κάνεις σεξ με υπέρ γεμάτο στομάχι είναι αυταπόδεικτη νομίζω!

2. Δεν κοιμάστε αρκετά

Σε περίπτωση που η διάθεσή σας να κάνετε σεξ έχει πάει περίπατο προ πολλού, τότε τσέκαρε λίγο τι γίνεται με τον ύπνο, γιατί παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ’ όσο νομίζεις! Η έλλειψη ξεκούρασης, όχι απλώς εξαντλεί τον οργανισμό μας, αλλά “ρίχνει” κατακόρυφα τη διάθεσή μας για πολλά πράγματα, πράγμα που συμβάλλει στη δημιουργία μικρό εντάσεων. Άντε να βρεις όρεξη για σεξ μετά!

3. Είστε κι οι δύο μέσα στο άγχος

Άγχος και σχέση: 1-0 και είναι κρίμα! Όταν ο ένας ή και οι δυο περνάνε φάση πίεσης και άγχους, είναι λογικό πως τα νεύρα χτυπάνε «κόκκινο» και μπορεί να απομακρύνεστε ο ένας απ’ τον άλλον. Καλό είναι να μετριάζετε το άγχος και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, αν θέλετε να επανακτήσετε και την όρεξή σας για σεξ. Κρίμα να πηγαίνουν τόσα βράδια ανεκμετάλλευτα!

Δες επίσης: Γλώσσα του σώματος: 3 σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;