5 σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον σε βλέπει φιλικά!
Συμβαίνει και πονάει, αλλά δε θα τα βάψεις και μαύρα!

Μπορεί να σου αρέσει πολύ και να ήσουν πραγματικά πεπεισμένη ότι κάτι θα παιχτεί μεταξύ σας, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα, όπως τα περιμένουμε.

Το έχουμε περάσει όλοι και δεν είναι σίγουρα ευχάριστο, όταν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει (ή δεν κάνει) κάποιες κινήσεις, που μαρτυρούν ότι σε βλέπει περισσότερο φιλικά. Χίλιες φορές καλύτερα να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια στη συμπεριφορά του, παρά να μένεις με την ελπίδα ότι κάτι ερωτικό θα προκύψει ανάμεσά σας.

Δες τα παρακάτω σημάδια και πάρε τα μέτρα σου, γιατί δεν αξίζει να χάνεις άλλο το χρόνο σου περιμένοντας έναν άνθρωπο που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος.

1. Σου μιλάει συχνά για τις πρώην του.

Παρότι μπορεί να σου δίνει την εντύπωση ώρες ώρες ότι το κάνει για να ζηλέψεις, μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς. Αν σου εκμυστηρεύεται τα προσωπικά του σε τέτοιο βαθμό μάλλον είναι αλλού το παιδί!

2. Δε βγαίνετε ποτέ οι δυο σας.

Αν πρέπει να μαζευτεί όλη η παρέα για να τον δεις ή τέλος πάντων να προκύψει κάποια φοβερή και τρομερή συνθήκη ή σύμπτωση… τότε μάλλον you’re not meant to be together. (Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον!)

3. Μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του.

Πέραν του ότι αν μιλάει μόνο για τον εαυτό του, είναι self absorbed και ολίγον τι ψωνάρα, το να μη δείχνει ενδιαφέρον να ακούσει τα δικά σου νέα, είναι γενικώς σημάδι ότι καλύτερα να κόψεις τα πολλά πολλά. Τι του είσαι για να κάθεται και να σου αναλύει επί ώρες την παιδική του ηλικία; Ψυχολόγος του;

4. Εσύ είσαι αυτή που στέλνει πάντα το πρώτο μήνυμα.

Αν δεν προθυμοποιείται και πολύ να στείλει για να σου προτείνει το οτιδήποτε, τότε τι να κάνεις; Μάλλον δεν σας πάει πολύ στο ερωτικό!

5. Δεν κάνει κίνηση γενικά.

Μπορεί να είναι και ντροπαλός, πάω πάσο, συμβαίνει! Αν όμως δε βρίσκει ποτέ μια μικρή αφορμή να σε αγγίξει ή να έρθει πιο κοντά σου, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα ή δεν έχει αντιληφθεί ακόμα το δικό σου ενδιαφέρον!

Δες επίσης: 6 σημάδια που φανερώνουν ότι σίγουρα σε φλερτάρει
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
39 - 39
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;