5 πρωινές συνήθειες για να εννοείς την «Καλημέρα» που λες!

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2019

Για να λες "Καλημέρα" και να το πιστεύεις!

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι δε λένε;

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν τα πηγαίνουν καλά με το πρωινό ξύπνημα και γενικώς η διάθεσή τους το πρωί δεν είναι και η καλύτερη! Είτε γιατί έχουν να κάνουν ένα σωρό πράγματα και προτιμούν να μείνουν στο κρεβάτι, όπου θα συνεχίσουν να ονειρεύονται ανενόχλητοι, είτε γιατί θέλουν να αποφύγουν μια συνάντηση, είτε γιατί κοιμήθηκαν αργά το προηγούμενο βράδυ και ο ύπνος δεν ήταν αρκετός.

Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, μόλις ξυπνάμε, προκειμένου να «φτιάξουμε» μόνοι μας μια καλή μέρα; (Γιατί αν δεν είναι καλή η μέρα σου, άντε να πεις «Καλημέρα» μετά και να το εννοείς κιόλας!)

1. Καλό πρωινό ΠΑΝΤΑ

Φτιάξε ένα ζεστό καφέ ή ένα τσάι και φρόντισε να φας και κάτι. Με την απαραίτητη ενέργεια, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά και το άγχος σου και όσα σε απασχολούν!

2. Σκέψου όλα τα ευχάριστα που σε περιμένουν

Αν το πρωί σε βρίσκει κακόκεφο και απαισιόδοξο, δεν έχεις παρά να σκεφτείς όλα τα πλάνα που «αγκαλιάζουν» την ψυχή σου: Από το ταξίδι που έχεις οργανώσει για τον επόμενο μήνα, μέχρι το σινεμά που θα πας το βράδυ, μέχρι την ώρα που έχεις κανονίσει να βρεθείς με φίλους.

3. Λίγη γυμναστική ή περπάτημα

Αν δεν είσαι φαν του γυμναστηρίου, μπορείς να βάλεις τα αθλητικά σου και να περπατήσεις σε ένα κοντινό πάρκο στη γειτονιά σου, ακούγοντας μουσική. Τι καλύτερο;

4. Ένα ζεστό μπάνιο

Αν εγκαινιάσεις την καινούρια μέρα με ένα ζεστό ντους, θα σε επιβραβεύσει και με το παραπάνω!

5. Όχι αρνητικές εκφράσεις

Αν αυτό που θες είναι να βελτιώσεις την πρωινή σου διάθεση, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποτινάξεις κάθε μιζέρια και δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Μη σιχτιρίζεις τη νέα μέρα, μη σκέφτεσαι ότι όλα πάνε χάλια, γιατί στο τέλος τέλος, εμείς είμαστε που καθορίζουμε τη μέρα μας, κανείς άλλος!

Δες κι αυτό: 10 τραγούδια για να ξεκινήσεις με κέφι την ημέρα σου!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486