Να γιατί πολλές γυναίκες πλέον προτιμούν να είναι single!

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο κόσμος των singles είναι πολύ υποτιμημένος!

Ενδεχομένως το έχεις προσέξει κι εσύ, ότι υπάρχουν πολλές έξυπνες και ενδιαφέρουσες γυναίκες πλέον, οι οποίες για κάποιο λόγο επιλέγουν συνειδητά να είναι single.

Γιατί οι νέοι άνθρωποι κάνουν πλέον πολύ λιγότερο σεξ;

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα, περίπου το 50% των Αμερικανών είναι single, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 125 εκατομμύρια ανθρώπους, και μας κάνει μια κάποια εντύπωση.

Πολλές είναι, λοιπόν, οι σύγχρονες γυναίκες ανάμεσά μας που, παρότι μπορεί να είναι όμορφες, εντυπωσιακές και να πληρούν όλα τα κριτήρια ενός ανθρώπου που μπορεί να ανταποκριθεί συναισθηματικά σε μια σχέση με απαιτήσεις, δυσκολίες και ιδιοτροπίες, εκείνες φαίνεται να προτιμούν τη single μοναχικότητα.

Γιατί όμως;

1. Οι γυναίκες του σήμερα είναι ανεξάρτητες όσο ποτέ και δεν έχουν πάντα ανάγκη από αντρική παρουσία. (Κάποιο θα φρίξουν με αυτό το επιχείρημα!)

2. Απολαμβάνουν την ελευθερία και τη μοναξιά τους.

3. Είναι περισσότερο συναισθηματικά σταθερές και δεν πανικοβάλλονται στην ιδέα του single. Αν βρεθεί κάτι που φαίνεται να αξίζει, το δοκιμάζουν!

4. Έχουν ψηλότερα standars και, μετά από κάποιο σημείο, δεν μπορούν να ανεχθούν κάποιον που δεν εκτιμά τις προσπάθειες, το χαρακτήρα ή την ανεξαρτησία που αποπνέουν.

5. Ετοιμάζονται να πάρουν μια μεγάλη απόφαση που αφορά τη ζωή, την καριέρα ή τις σπουδές τους, με αποτέλεσμα η ερωτική δέσμευση να μην αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

6. Έχουν βιώσει πολλές απογοητεύσεις και πλέον το σκέφτονται αρκετά πριν ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση.

7. Ξέρουν πότε και γιατί δε θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας σχέσης και δε ρισκάρουν να πληγώσουν ούτε τον εαυτό τους ούτε τον άλλον.

8. Δε θέλουν να «παίζουν» με τους ανθρώπους, οπότε προτιμούν να είναι μόνες μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τους κινήσει όντως το ενδιαφέρον.

Δες ακόμα: 3 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους επιλέγει ένας άνδρας να είναι single

Εάν έχεις απελπιστεί που είσαι single, δες αυτή την έρευνα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486