Υπάρχει ένα φυτικό συστατικό που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν άμεσα!
Αν κουράστηκες με το μακρύ καρέ και θες να τα μακρύνεις, τότε ρίξε μια ματιά!

Αν κουρεύτηκες πρόσφατα ή έχεις καιρό που απολαμβάνεις το καινούριο σου hairstyle, αλλά τα μαλλιά σου δε βλέπεις να μακραίνουν ιδιαίτερα, τότε σίγουρα σε αφορά το ζήτημα.

Τα πιο απίστευτα κόλπα για hairstyle που έχεις δει ποτέ! (video)

Σίγουρα το κοντό, και πόσο μάλλον το μακρύ καρέ, που έχουμε δει παντού φέτος, είναι πολύ ωραίο κούρεμα και φουλ μέσα στη μόδα, όμως το μακρύ μαλλί θα είναι πάντα ένα σέξι και πολύ κολακευτικό στοιχείο μιας εμφάνισης.

Αν θες, λοιπόν, να δεις αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σου και θες άμεσο αποτέλεσμα, έχουμε να σου προτείνουμε ένα φυσικό συστατικό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Η απάντηση λέγεται καστορέλαιο, και πίστεψέ με, είναι ένα ιδανικό φυτικό συστατικό, το οποίο συμβάλλει γενικότερα στην επίτευξη της πυκνότερης τρίχας, είτε πρόκειται για πυκνά φρύδια, είτε για τα μαλλιά της κεφαλής μας.

Το καστορέλαιο έχει αντιμυκητιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που το κάνουν φουλ ωφέλιμο για την υγεία της τρίχας, ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνη Ε, τα οποία ενισχύουν την τρίχα και λειτουργούν ως “ασπίδα” προστασίας απ’ την ψαλίδα και το σπάσιμο.

Αρκεί να απλώσεις μικρές σταγόνες καστορέλαιο στις άκρες των μαλλιών σου και αργότερα το ξεπλένεις κανονικά. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Δες κι αυτά: Τριχόπτωση: Αυτές είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να την καταπολεμήσεις!
Ισχύει τελικά ότι δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω με βρεγμένα μαλλιά;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;