Έρευνα: Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που ερωτεύονται οι γυναίκες!

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2019

Και ναι, έχει μια βάση!

Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων είναι ένα περίπλοκο πράγμα που μας απασχολεί και θα συνεχίσει να μας απασχολεί όσο έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που προκαλεί τη μεγαλύτερη έλξη στο γυναικείο φύλο;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, φαίνεται πως υπάρχει ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στις κατακτήσεις που έχει ένας άντρας, όσο και στο ερωτικό σκίρτημα που προκαλεί σε πολλές γυναίκες.

Σε έρευνα, λοιπόν, Πανεπιστημίου στην Αμερική, όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 3.770 γυναίκες, αποδείχτηκε το εξής: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αναφέρεται πως έχει την τάση να ερωτεύεται μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, πράγμα που αυτόματα μας παραπέμπει σε διαχρονικά γοητευτικές φιγούρες, τύπου George Clooney, John Stamos ή Viggo Mortensen, και μιλάμε για πραγματικά συναισθήματα και έρωτα.

Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει, σε μεγάλο βαθμό κυρίως, λόγω της συναισθηματικής ασφάλειας που προσφέρει ένας πιο ώριμος άνδρας, πράγμα που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω του.

Δεν είναι καθόλου παράλογο, ούτε ασυνήθιστο βέβαια!

Δες ακόμα: Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για να λειτουργήσει μια σχέση!

5 πράγματα που κάθε γυναίκα περιμένει από σένα σε μια σχέση

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486