11 αστείες εικόνες για όσους δε θα γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Παιδιά, όσοι και όσες δε γιορτάζετε ελάτε να ταυτιστούμε!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει εντελώς απειλητικά και το 2019 άλλους μας βρίσκει ζευγαρωμένους, δεσμευμένους, ερωτευμένους και άλλους μας βρίσκει… μπακούρια.

Τι να κάνουμε όμως που σε λίγες μέρες από τώρα γιορτάζουν, σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο, όλοι οι ερωτευμένοι και οι ερωτευμένες στον πλανήτη; Μπορούμε να το αποφύγουμε; Μάλλον όχι.

Άρα, λοιπόν, αν είσαι και εσύ ο forever alone της παρέας, έχω να σου πω τα εξής: Ζήσε τη μοναξιά και την ελευθερία σου, απόλαυσέ την όσο κρατήσει και να ξέρεις πως για όλους εκεί έξω υπάρχουν κάποια τυχερά. Απλά δε βρίσκουμε όλοι το τυχερό μας την ίδια στιγμή, δεν έχουμε όλοι το σωστό timing, με αποτέλεσμα στις 14 Φλεβάρη κάποιοι θα γιορτάζουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι κάπως έτσι:

ή κάπως έτσι:

ή κάπως έτσι:

ή κάπως έτσι:

Ή τίποτα απ’ τα παραπάνω γιατί δε μας νοιάζει και τόσο τελικά, οπότε ας ευχηθούμε χρόνια πολλά στους ερωτευμένους φίλους μας, και ας το ζήσουμε εμείς με την ησυχία μας. Τόσα μπακουροπάρτυ θα γίνουν άλλωστε στις 14 Φλεβάρη!

Για όλους τους forever aloners, πληγωμένους, φρεσκοχωρισμένους και βαθιά ρομαντικούς με πολλή αγάπη:

Δες κι αυτό: Προλαβαίνεις: Δώσε εγκαίρως σε μια κατσαρίδα το όνομα του πρώην ή της πρώην σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 7 
  
  
 1