Τσακωμός και σχέση: 3 ατάκες που καλύτερα να μην πεις πάνω στο θυμό σου

Από neolaia.gr Team 9 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά που δεν πρέπει να λέγονται εν βρασμώ ψυχής!

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται», το έχουμε ακούσει πολλές φορές. Οι σχέσεις είναι περίπλοκες, έχουν ups and downs και σαφώς κάποια στιγμή θα τσακωθείτε, με αποτέλεσμα ο θυμός και τα νεύρα να ακουμπάνε ταβάνι.

Όταν είμαστε εν βρασμώ ψυχής, μπορεί να πέσουν βαριές κουβέντες στο τραπέζι και κάποια πράγματα να πληγώσουν πολύ τον άλλον, οπότε καλύτερο είναι να μετριάζεται λίγο η ένταση και να φιλτράρει ο καθένας αυτά που σκέφτεται, προκειμένου να μην υπάρξουν ολέθριες συνέπειες.

Αν, λοιπόν, έχετε αρκετούς καυγάδες τον τελευταίο καιρό, τότε προσοχή στις παρακάτω φράσεις:

1. «Θέλω να πεθάνεις»

Ακραίο, βαρύ, τραβηγμένο και οριακά… αστείο. Μπορεί να βράζεις από νεύρα και το καταλαβαίνω, αλλά δείξε λίγο έλεος, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!

2. «Δε σε ερωτεύτηκα ποτέ»

Ακόμα και να ισχύει, το να το πεις πάνω σε έντονο καυγά δηλώνει ότι ή δεν ξέρεις τι θες απ΄τη σχέση σας, ή ότι σίγουρα διάλεξες την πιο ακατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσεις. Μήπως απλά σε καθοδηγεί ο θυμός σου;

3. «Χωρίζουμε»

Αν θες να χωρίσεις, δε σε σταματάει τίποτα και κακώς παραμένεις σε μια σχέση που δε σε γεμίζει. Απ’ την άλλη, αν χρησιμοποιείς την ατάκα «χωρίζουμε» κάθε φορά που τσακώνεστε, τότε έχει χάσει το νόημά της κι η ίδια η λέξη. Πάρε το χρόνο σου, ηρέμησε και σκέψου με καθαρό μυαλό!

Δες κι αυτό: 5 πράγματα που κάθε γυναίκα περιμένει από σένα σε μια σχέση
Ο μοναδικός παράγοντας που καθιστά μια μακροχρόνια σχέση ευτυχισμένη
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486