9 μέρη που αξίζει σίγουρα να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου!

Από neolaia.gr Team 9 Φεβρουαρίου 2019

Μητροπόλεις εντός και εκτός Ευρώπης, αρχαία βουνά και τεράστια τείχη, που ενσαρκώνουν όλη τη μαγεία του πλανήτη!

Τα ταξίδια μας κάνουν καλό και τα έχουμε ανάγκη, γιατί είναι απ’ τις πιο πολύτιμες και πλούσιες εμπειρίες στη ζωή μας. Δεν είναι απλώς ότι ξεφεύγουμε απ’ τη ρουτίνα ταξιδεύοντας, αλλά παράλληλα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και για άλλες κουλτούρες, γνωρίζουμε από κοντά όσα έχουμε προηγουμένως διαβάσει για μια χώρα ή έχουμε ακούσει, υποθέσει, παρεξηγήσει ή εξιδανικεύσει, και κερδίζουμε αναμνήσεις που κρατάνε μια ζωή.

Με ένα παράξενο τρόπο, τα ταξίδια μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, μας συγκινούν, μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε πόσο μικρή είναι η ζωή, πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος και πόσο ενδιαφέρον είναι το να γνωρίζουμε εκ του σύνεγγυς διάφορες πλευρές και όψεις του.

Τα παρακάτω 9 μέρη του κόσμου, εντός και εκτός Ευρώπης, είναι απίστευτα μαγικά και αξίζει να τα επισκεφτεί κανείς, έστω μια φορά στη ζωή του.

1. Μαρακές (Μαρόκο)

Το Μαρακές είναι μια πόλη του Μαρόκο, την οποία οι ντόπιοι χαρακτηρίζουν ως «διαμάντι του Νότου» και κλείνει μέσα της όλη τη μυστηριακή ομορφιά της Ανατολής. Πρόκειται για έναν απίστευτο προορισμό, στον οποία έχουν μετακομίσει πολλοί Έλληνες τα τελευταία χρόνια, αγοράζοντας σπίτια και κάνοντάς τα μόνιμες κατοικίες.

Η πανέμορφη, ροζ πόλη του Μαρόκο θα σε αιχμαλωτίσει με τα πολύχρωμα παζάρια, τις υπαίθριες αγορές, τους κήπους και τους φοίνικές της, ενώ βασικά σημεία της πόλης, που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς, είναι η πλατεία Τζαμά Ελ Φνα (Djemaa El Fna), το μουσείο λαϊκής τέχνης Palais Dar Si Said, το παλάτι Μπαχιά και ασφαλώς οι πανέμορφοι κήποι Μενάρα και Μαζορέλ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486