Τι κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια πριν ή μετά το σεξ;

Από neolaia.gr Team 9 Φεβρουαρίου 2019

Πολύ καλά κάνουν!

Υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια, ακόμα κι αν δε τα βλέπουμε τόσο συχνά ή δεν έχουμε πολλά παραδείγματα από το κοντινό μας περιβάλλον.

Και όπως υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια, έτσι υπάρχουν και κάποιες συνήθειες που φέρνουν τους συντρόφους πιο κοντά και φανερώνουν ότι υπάρχει συναισθηματική οικειότητα και καλή επικοινωνία. Καλά κάνουν, λοιπόν, γιατί κάποια πράγματα που γίνονται πριν ή μετά το σεξ, δείχνουν ότι σίγουρα χαίρονται το σεξ, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

1. Χαλαρή συζήτηση στο κρεβάτι

Είτε πρόκειται για απλό Chitty chat είτε για βαθιές συζητήσεις, το να μπορείτε να ανοιχτείτε ο ένας τον άλλον πριν το σεξ ή μετά είναι σημάδι καλής επικοινωνίας και ερωτικής προετοιμασίας. Αν μετά το σεξ, ξαπλώνετε αναπαυτικά και τα λέτε μέχρι να σας πάρει ο ύπνος, μπράβο σας συγχαίρω και τους δυο!

2. Ερωτικά μηνύματα

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι ξέρει πως θα προετοιμάσει σωστά την ατμόσφαιρα πριν την ερωτική συνάντηση. ‘Οταν οι βασικοί κανόνες του sexting πετυχαίνουν, τα πράγματα βαίνουν καλώς! Τα μηνύματα και αφού αποχωριστείτε μετά το σεξ, δείχνουν επίσης έντονο ερωτικό ενθουσιασμό!

3. Μαγειρεύουν και τρώνε παρέα

Όταν το μαγείρεμα γίνεται σωστή και ρομαντική τελετουργία, όλο το σκηνικό ανανεώνεται. Ο ένας πίνει ένα ποτήρι κρασί και ο άλλος μαγειρεύει. Απλά και ωραία! (Με εναλλαγές πάντα)

Δες ακόμα: Τα 5 πράγματα που χαρακτηρίζουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι
 4 σημάδια που φανερώνουν ότι τα πάτε τέλεια στο σεξ
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486