3 διαχρονικές αλήθειες για το σεξ
Αλήθειες που όλοι και όλες πρέπει να γνωρίζουμε!

Το σεξ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στις ανθρώπινες σχέσεις, για το οποίο υπάρχουν πολλά να πούμε και, για όσο υπάρχουν σχέσεις θα είναι πάντα επίκαιρο και αναγκαίο.

Κάποιες αλήθειες για το σεξ, όμως, είναι διαχρονικές και ουσιαστικά “απαράβατες”, ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις, και πρέπει να τις έχουμε υπόψιν, γιατί πρόκειται για ένα θέμα που αφορά πάνω από όλα την ψυχή και το σώμα μας.

1. Η προφύλαξη δεν (πρέπει να) είναι όρος υπό διαπραγμάτευση

Το να μεριμνάς για τη σωματική και ψυχική σου υγεία είναι αν μη τι άλλο μια αναγκαία προτεραιότητα. Η προφύλαξη σώζει ζωές και δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις, που με την απροφύλακτη σεξουαλική επαφή, μπορείς να κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο νόσημα, το οποίο, όχι απλά θα σε κρατήσει σε ψυχρή απόσταση απ’ τον άλλον, αλλά θα σε ταλαιπωρήσει σωματικά και θα σε γεμίσει αρνητικά συναισθήματα, επειδή δεν φρόντισες το ίδιο σου το σώμα.

2. O/H ιδανικός/η παρτενέρ σκέφτεται και τους δύο

Κανόνας σημαντικός, κανόνας απαράβατος. Το σεξ είναι υπόθεση που αφορά και τους δυο σας, γίνεται μεταξύ σας και στοχεύει στη μοιρασμένη απόλαυση. Αν ο άλλος ψάχνει για ικανοποίηση μονομερώς, τότε δε χρειάζεται την παρουσία σου, ας το κάνει μόνος του.

3. Στο σεξ “όλα επιτρέπονται”, αλλά ΜΟΝΟ αν συναινείτε και οι δύο σ’ αυτό

Το σεξ πρέπει να μας απελευθερώνει, μας βοηθά να ανακαλύψουμε πράγματα για το σώμα, τη σεξουαλικότητα,  τις προτιμήσεις και τα όριά μας. Το θέμα είναι να προσπαθούμε με τον καιρό να αποτινάσσουμε κόμπλεξ, ντροπές, προκειμένου να το απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ναι, όλα επιτρέπονται, αλλά με την προϋπόθεση ότι επιθυμείς να επιτρέπονται όλα. Αν κάτι δεν σου αρέσει, δε σου ταιριάζει, δε σε ευχαριστεί ή σε φέρνει σε δύσκολη θέση, το λες εκείνη τη στιγμή. End of the story!

Δες κι αυτό: 4 σημάδια που φανερώνουν ότι τα πάτε τέλεια στο σεξ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;