Η Apple έλυσε τελικά το πρόβλημα λαθροακρόασης του FaceTime στα iPhones!
Το FaceTime είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα με τις βιντεοκλήσεις στα iphone και η Apple έσπευσε να το διορθώσει!

Τις τελευταίες μέρες είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα πρόβλημα του FaceTime, που ενεργοποιούσε το μικρόφωνο και τη κάμερα του iPhone σαν να γινόταν ομαδική βιντεοκλήση! Έτσι, μπορούσαν κάποιοι να “κρυφακούνε” τον χρήστη της συσκευής.

Αυτό γινόταν ακόμα και αν ο ίδιος δεν είχε κάνει αποδοχή στη βιντεοκλήση κάποιου άλλου!

Έτσι τώρα, μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος, που δημιούργησε αρνητική δημοσιότητα διεθνώς για την Apple, η αμερικανική εταιρεία κυκλοφόρησε την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος iOS 12.1.4, Αυτό επιλύει αυτόματα το πρόβλημα που υπήρξε σε iPhones και iPads.

Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση λειτουργικού macOS Mojave 10.14.3, η οποία λύνει το ίδιο πρόβλημα στους υπολογιστές Mac που διαθέτουν τη λειτουργία Group Face Time!

Έτσι, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν μόνοι τους τη νέα αναβάθμιση στο κινητό τηλέφωνο τους, μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής και του FaceTime. Αν κάποιος είχε απενεργοποιήσει το FaceTime για να προφυλαχτεί, θα πρέπει να το ενεργοποιήσει ξανά μέσω των ρυθμίσεων!

Επίσης, έγινε γνωστό από την Apple ότι θα ανταμείψει τον 14χρονο Γκραντ Θόρντον που ανακάλυψε το πρόβλημα! Ο μαθητής το ανακάλυψε ενώ προσπαθούσε να κάνει μια ομαδική βιντεοκλήση με τους φίλους του.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της μητέρας του, ενημέρωσε την εταιρεία για το πρόβλημα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα συμβάλει στην εκπαίδευση του νέου, βοηθώντας την οικογένειά του με ένα ποσό που δεν αποκαλύφθηκε.ρυθμίσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση η Apple είπε στους χρήστες της: “Ζητάμε ξανά συγγνώμη από τους πελάτες μας και τους ευχαριστούμε για την υπομονή τους”.

Δες ακόμα: Facebook: Νέος νόμος απαγορεύει τη συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς μέτρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;