5 προορισμοί για να αποδράσεις κοντά στην Πάτρα το ΣουΚου!

Από neolaia.gr Team 8 Φεβρουαρίου 2019

Η φοιτητική ζωή στην Πάτρα είναι διαφορετική. Έχει, όμως, και κάποιους πολύ ωραίους προορισμούς τριγύρω που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς!

Η εξεταστική  σε  έχει «πεθάνει» και θα ήθελες λίγες μέρες χωρίς να ανοίξεις βιβλίο και να κάτσεις να μην κάνεις τίποτα. Βλέπεις, όμως, έτσι είναι η φοιτητική ζωή. Δώσε λίγες μέρες ακόμα και όλα τελειώνουν!

Κανείς, όμως, δε θα σου φέρει αντίθεση στο να πας μία μονοήμερη κάπου κοντά στη πόλη που ζεις για να ξεφύγεις. Μάζεψε τη παρέα σου και πήγαινε για μία μέρα για να ξεχάσεις τα πάντα και να περάσεις ωραία!

Για αυτό θα σε βοηθήσω να βρεις τα κατάλληλα μέρη. Βλέπεις για προορισμούς κοντά στην Αθήνα έχουμε πει πολλά! Τι θα έλεγες να σου πω για εσένα που σπουδάζεις στη Πάτρα;

Έτσι και αλλιώς είναι μία πόλη που τριγύρω της έχει άπειρες άλλες να δεις και να τις επισκεφτείς!

1. Αίγιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌅 _________________________________________ #instagood #instaphoto #instagram #instacool #instagramers #instadaily #instagram #cityscape #view #sunset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴀɴᴀɢɪᴡᴛᴀ sʏᴋᴏᴛɪ 🐉 (@panagiotaaaa_) στις

Η πιο κοντινή πόλη στην Πάτρα και, επίσης, φοιτητούπολη. Κάτι που σημαίνει ότι και νεό κόσμο θα δεις και μαγαζιά από αυτά που ξάχνεις έχει. Πήγαινε μία βόλτα στη «παραλία» της και πιες ένα καφέ εκεί και μετά πήγαινε για φαγητό σε κάποιο από τα ωραία ταβερνάκια της.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486