Έρευνα: Πόσους συντρόφους έχει κατά μέσο όρο ο κάθε λαός;
Μία νέα έρευνα έδειξε πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουμε κατά μέσα όρο ο καθένας!

Το σεξ και οι ερωτικοί σύντροφοι που έχουμε είναι ένα συχνό θέμα στις διάφορες παρέες. Έτσι, ερευνητές αποφάσισαν να μπουν στο κρεβάτι διαφόρων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να δουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, αλλά και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων.

Έφτασαν στο συμπέρασμα ότι η πιο δημοφιλής ερωτική στάση των περισσότερων ανθρώπων: η σκυλίσια!

Δεν την ξέρεις; Μη το παίζεις και πολύ αθώος. Είναι αυτή που η γυναίκα είναι στα “τέσσερα”, στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια και ο άνδρας βρίσκεται από πίσω της με τον κορμό του είτε σε ευθεία είτε σε επαφή με την πλάτη της.

Την έρευνα αυτή την έκανε η κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών “Lelo” σε δείγμα δέκα χιλιάδων ατόμων. Βασικό στόχος της ήταν η σκιαγράφηση της ερωτικής ζωής των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ήθελαν να μάθουν τα πάντα σου λέει! Από το ποια είναι η αγαπημένη τους σεξουαλική στάση μέχρι πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν και πόσο συχνά έρχονται σε οργασμό.

Από την έρευνα βγήκε ότι οι Έλληνες, οι Βραζιλιάνοι και οι Ελβετοί κάνουν περισσότερο σεξ από ότι άλλοι λαοί. Είμαστε μέσα στη τριάδα, μπράβο μας!

Και ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων παγκοσμίως είναι από 10 έως 20 σύντροφοι!

Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί είναι αυτοί που αλλάζουν πιο δύσκολα ερωτικούς συντρόφους, αλλά έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στο… κρεβάτι! Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι βάζουν στο κρεβάτι τους μόνο έναν έως τρεις ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο.

Σε αντίθεση οι Έλληνες, οι Ελβετοί και οι Βραζιλιάνοι έχουν κατά μέσο όρο από 15 έως 20 ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μοιράζονται το κρεβάτι τους κατά μέσο όρο μόνο με τρεις διαφορετικούς συντρόφους!

Μήπως και εμείς κάπως τα παραλέμε, ρε παιδί μου!

Στην ερώτηση για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι ερωτηθέντες από την σεξουαλική τους ζωή οι απαντήσεις είχαν ένα παραπάνω ενδιαφέρον!

Σχεδόν το 30% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι αρκετά καλή και σχεδόν το 5% ότι είναι τέλεια!

Μόλις το 20% θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι, να πειραματιστεί.

Και περίπου το 18,6% των ερωτηθέντων δηλώνει απογοητευμένο από την σεξουαλική τους ζωή επισημαίνοντας ότι είναι ανύπαρκτη!

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι το 0,99% υποστηρίζει ότι δεν έφθασε ποτέ σε οργασμό!

Ενώ,το 60% υποστηρίζει ότι έρχεται σε οργασμό μία έως δύο φορές την εβδομάδα, το 18,23% μία φορά την εβδομάδα, και το 12,43% πάνω από μία φορά την ημέρα.

Η έρευνα έδειξε επίσης και τι σκοτώνει το σεξ σύμφωνα με τους ερωτηθέντες!

Τα τρία πράγματα που σκοτώνουν την ερωτική ευχαρίστηση είναι:

  1. Το στρες με ποσοστό 60% .
  2. Τα προβλήματα που έχουμε με το σώμα μας, για το 30% των ερωρτηθέντων!
  3. Το κουδούνι και το τηλέφωνο όταν χτυπούν διαταράσσουν την ερωτική επιθυμία στην κρεβατοκάμαρα για το 21%.

Τέλος, οι πιο δημοφιλείς τακτικές για να γίνει κάποιος καλός εραστής ή ερωμένη είναι η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών για ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων (70%!) και ο αυνανισμός για το 60%!

Δες ακόμα: Έρευνα: Τι είναι αυτό που ξενερώνει τελείως τις γυναίκες στο σεξ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;