Ελένη Τοπαλούδη: Βρέθηκε νέο δείγμα DNA που περιπλέκει την υπόθεση!
Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη περιπλέκεται όλο και περισσότερο με κάθε νέο στοιχείο που εμφανίζεται στην επιφάνεια!

Η υπόθεση της αδικοχαμένης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο βγάζει συνέχεια καινούρια στοιχεία. Η Ελένη Τοπαλούδη πετάχτηκε σε βράχια στη παραλία της Λίνδου, αλλά το δείγμα DNA ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δεν είχε αλλοιωθεί.

Τα νέα στοιχεία που βγήκαν από τα αποτελέσματα της εξέτασης των δειγμάτων DNA μπορούν να φέρουν πολλές ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας!

Τα δείγματα DNA μαζεύτηκαν τόσο από τα βράχια στην παραλία της Λίνδου, όσο και από το δωμάτιο της Ελένης Τοπαλούδη!

Στα διάφορα αντικείμενα, στα βράχια αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου φαίνεται να βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων!

Όπως, επίσης έχει βρεθεί και DNA της 21χρονης Ελένης. Αυτό που είναι περίεργο είναι ένα εξτρά δείγμα “ορφανού” DNA που φαίνεται να ανήκει σε περισσότερα του ενός άτομα!

Σύμφωνα με το Star, είναι φυσιολογικό να βρεθεί τέτοιο DNA στα αντικείμενα που βρίσκονταν το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς μαζευόταν αρκετός κόσμος εκεί που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το όλο έγκλημα.

Ωστόσο, η ύπαρξη του δείγματος αυτό στο δώμα, αλλά και στα βράχια (δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό ακόμα) περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, καθώς θα σημαίνει ότι εμπλέκεται και άλλο άτομο.

Μπορεί και περισσότερα του ενός! Τα οποία πρέπει, για αρχή να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και στο, τέλος να καταθέσουν στις Αρχές. Μία υπόθεση που δεν έχει τέλος και κάθε νέο στοιχείο την περιπλέκει περισσότερο!

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Νέο βίντεο- ντοκουμέντο στο φως της δημοσιότητας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;