Δημήτρης Μαργαρίτης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το Survivor!
Ο Δημήτρης Μαργαρίτης έφυγε νωρίς από το Survivor 2019, λόγω τραυματισμού και η πρώτη ανάρτηση συγκινεί!

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης ήταν από τους πρώτους παίκτες που αποχώρησαν από το Survivor 2019. Βέβαια η αποχώρησή του ήταν λίγο άδοξη! Έφυγε λόγω ενός τραυματισμού του στο πρώτο κιόλας άθλημα.

Λίγες μέρες αργότερα από την αποχώρησή του κάνει και τη πρώτη του ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Η ανάρτησή του ήταν για ένα γράμμα που έλαβε και τον τίμησε ιδιαίτερα!

“Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε!”

Το γράμμα που του έστειλαν έγραφε τα εξής:

“Κύριε Δημήτρη μην στεναχωριέστε που φύγατε τόσο νωρίς από το Survivor, για την οικογένειά σας, όπως και για μας τους φίλους σας όπως και εγώ, ξέρουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Παρόλο που ήσουν τραυματισμένος, συνέχισες να αγωνίζεσαι για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά και για μένα.

Ξέρουμε ότι είσαι νικητής για όλους εμάς. Είσαι νικητής και αν έμενες στο Survivor και δεν είχες τραυματιστεί θα τους είχες νικήσει όλους. Η οικογένειά σου, οι φίλοι όπως και εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα και επίσης σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε κάνεις.

Στην οικογένειά σου, στους φίλους σου όπως και σε εμένα, μας λείπει πολύ, μας λείπει το χαμόγελό σου. Μπορεί να μην έχω έρθει σπίτι σου ή να μην έχουμε βγει για καφέ, αλλά για μένα, στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο μου. Ελπίζω να θες να προσθέσεις και εμένα στους φίλους σου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με πολλή αγάπη!”

Δες τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή Είμαι περιφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris..M (@mitsosmargaritis) στις

Δες ακόμα: Survivor 2019: Τέλος το Ελλάδα- Τουρκία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;