«Σκόρπισαν» τη Ζάκυνθο οι Τεφατζήδες
Ασυναγώνιστοι αποδείχθηκαν οι Τεφατζήδες στην αναμέτρηση τους απέναντι στη Ζάκυνθο, συντρίβοντας τους αντιπάλους τους με το ευρύ 12-2 στο ματς που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του πρωταθλήματος Gillette Unileague.

Οι νικητές είχαν σε δαιμονιώδη κατάσταση το «δεκάρι» τους, τον Μπόλη, ο οποίος σημείωσε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννιά (!) από τα δώδεκα γκολ της ομάδας του, με τον εξαιρετικό δημιουργό των περισσότερων τερμάτων, Μπέγκο (1 γκολ) αλλά και τον λίμπερο Μπαρμπαρίγο που πρόσθεσε τα άλλα δύο τέρματα, να αποτελούν τους άξιους συμπαραστάτες του.

Από την πλευρά της Ζακύνθου, ομάδας που προέρχεται επίσης από τη σχολή του ΤΕΦΑΑ, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Πλέσσα και να μειώσει μετέπειτα σε 5-2, στη συνέχεια οι παίκτες με τις μπλε εμφανίσεις κατάρρευσαν και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το ματς, έχοντας και την ατυχία εις βάρος τους (3 δοκάρια). Από τους διακριθέντες υπήρξε και ο έτερος σκόρερ, Σκιαδόπουλος.

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Πλέον, μετά την 5η αγωνιστική οι Τεφατζήδες μετρούν τρεις νίκες και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο και στον τελευταίο αγώνα θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, με τους SCG και την KΣ TEAM να συγκατοικούν μαζί τους στην δεύτερη θέση (κριτήριο στην ισοβαθμία αποτελεί η διαφορά τερμάτων). Αντίθετα, με την ήττα αυτή η ομάδα της Ζακύνθου έχασε τις μαθηματικές της ελπίδες για πρόκριση και θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα του για να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;