Ένας οπαδός στον Βόλο δέχθηκε βαριά ποινή για τα επεισόδια που προκάλεσε!

Από neolaia.gr Team 7 Φεβρουαρίου 2019

Κάποιες φορές είναι να δίνονται και αυτές οι ποινές για να παραδειγματίζονται αυτοί που τα κάνουν!

Μία απίστευτη ποινή δόθηκε σε 19χρονο οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου! Βλέπεις, ο 19χρονος όταν ήταν σε ηλικία, μόλις 14 χρόνων είχε προκαλέσει κάποια επεισόδια. Και για παραδειγματισμό θα εκτίει μία ποινή που δεν έχει προηγούμενο!

Κάθε φορά που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να περνάει ένα 6ωρο στο αστυνομικό τμήμα, πληρώνοντας έτσι για επεισόδια που είχε προκαλέσει με τα ματ όταν ήταν 14 χρονών!

Αυτή είναι την ποινή στον 19χρονο επέβαλε το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Βόλου, επειδή το 2014, σε ηλικία 14 ετών, και ενώ βρισκόταν στο ΕΑΚ Βόλου για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, προκάλεσε επεισόδια μαζί με άλλους οπαδούς.

Αυτό όταν είδε ότι η ομάδα του θα έχανε από τη Νίκη Βόλου!

Δέκα από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί. Και έτσι να μη χάσει και η ομάδα τους!

Το δικαστήριο τον τιμώρησε προς παραδειγματισμό και άλλων οπαδών που προκαλούν τέτοια επεισόδιο με το να δίνει το παρών στην Αστυνομία δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου!

Να παραμένει εντός αυτού για όσο διαρκούν οι αναμετρήσεις και, αφού θα περάσουν ακόμη δύο ώρες από τη λήξη της κάθε αναμέτρησης, τότε και μόνο τότε, θα μπορεί να αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα!

Ο συνήγορος του νεαρού δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα είναι πολύ βαρύ για τον νεαρό. Ο οποίος πλέον δουλεύει σαν διανομέας φαγητού και η ώρα του αγώνα είναι στιγμή αιχμής για τις παραγγελίες. Θα του φέρει και πολλά οικονομικά προβλήματα!

Μαζί με τον 19χρονο, κατηγορούνταν και ένας 30χρονος, που επίσης είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο στον ίδιο αγώνα. Στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών!

Οπότε ας παραδειγματιστούμε όλοι και να μη κάνουμε διάφορα στο γήπεδο. Ας ευχαριστιόμαστε απλά το παιχνίδι, είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε. Οι βανδαλισμοί δε χωράνε στον αθλητισμός!

Δες ακόμα: Οι 100 ισχυρότεροι οικονομικά σύλλογοι στο ποδόσφαιρο – Δες ποιοι είναι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486