Μπαίνω φαντάρος: 6 πράγματα που θα σου μάθει ο στρατός!

Από neolaia.gr Team 7 Φεβρουαρίου 2019

Τι θα μου μάθει ο στρατός τώρα που μπαίνω φαντάρος; Άδικα θα χαραμίσω εννέα μήνες;

Μπαίνω φαντάρος και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τι θα κάνω εκεί μέσα; Πόσο καιρό από τη ζωή μου θα χάσω; Και τι μπορεί να μου προσφέρει;

Σίγουρα τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά και ακόμα περισσότερο. Αγχώνεσαι για τους εννιά μήνες αυτούς της ζωής σου και πιστεύεις ότι θα πάνε χαμένοι. Κάτι που όντως θα συμβεί! Συμβαίνει σε όλους!

Αλλά έχεις να κερδίσεις και κάποια πράγματα από τον στρατό, άμα, τα δεις με καλό μάτι!

1. Το πρωινό ξύπνημα

Εντάξει είπαμε μην ξυπνάς από τις 6:00 το πρωί. Μπορείς, όμως, αυτούς τους εννιά μήνες που θα ξυπνάς αυτές τις ώρες να ρυθμίσεις το βιολογικό σου ρολόι και να σηκώνεσαι γύρω στις 8:00 κάθε μέρα. Και στη δουλειά σου θα σε βοηθήσει αυτό και στη Σχολή σου και παντού!

2. Προσωπική Υγιεινή 

Θα σου γίνει συνήθειο το καθημερινό μπάνιο και η προστασία της υγιεινής σου αφού κάθε μέρα θα ιδρώνεις και θα πρέπει να βρίσκεις τρόπους να πλένεσαι, ακόμα και αν είσαι σε κάποια άσκηση.

3. Η καθαριότητα του χώρου σου

Αν δε το έχεις καθόλου με τη καθαριότητα, τότε ο στρατός θα σε βάλει να καθαρίζεις το θάλαμό σου ή και το λόχο. Αυτό σιγά- σιγά θα σου γίνει συνήθειο και θα το κάνεις και σπίτι σου.

4. Υπομονή

Η υπομονή είναι το μέγιστο αγαθό που θα σου δώσει ο στρατός! Θα ακούς διάφορα από φαντάρους, από στρατιωτικούς και δε θα πρέπει να αντιδράς. Ειδικά στους στρατιωτικούς.

5. Θα εκτιμήσεις την ελευθερία σου

Θα δεις πόσο ωραία ήταν όταν δεν είχες κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σε βάζει να κάνεις διάφορα και να τρέχεις άσκοπα πέρα δώθε. Θα δεις ότι τίποτα δε θα άλλαζες με το να έβγαινες πάλι έξω πολίτης.

6. Φίλους

Εκεί στο στρατό θα γνωρίσεις πολλά άτομα και θα περάσεις μαζί τους αρκετές δυσκολίες! Θα δεις ότι μπορείς να βρεις φίλους που θα έχεις για πολύ καιρό και θα είστε πολύ πιο στενά από ότι με άλλους.

Δες επίσης: Μπαίνω φαντάρος: Το πιο ενημερωμένο και πλήρες shopping list για μια καλή θητεία!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486