Ένας φαντάρος για να προλάβει το ΚΤΕΛ το σταμάτησε με ΑΚΡΑΙΟ τρόπο!
Ένας φαντάρος που ήθελε να πάει στη Θεσσαλονίκη βρήκε έναν πολύ περίεργο τρόπο για να κάνει το ΚΤΕΛ να τον περιμένει!

Όταν είσαι φαντάρος και ειδικότερα όταν είσαι σε άδεια έχεις ένα άγχος την επιστροφή σου στο στρατόπεδο να προλάβεις τα πάντα για να “παρουσιαστείς” την ώρα που πρέπει!

Έτσι, ένας φαντάρος προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα τον μετέφερε στη Θεσσαλονίκη από τον Βόλο βρήκε έναν πολύ περίεργο τρόπο να το κάνει αυτό. Για την ακρίβεια τηλεφώνησε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν το λεωφορείο ξεκίνησε από τον Βόλο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη! Λίγο μετά τις 12:30, όταν το λεωφορείο έφθανε στο Βελεστίνο, εμφανίστηκαν αστυνομικοί που ακινητοποίησαν το όχημα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους επιβάτες και τον οδηγό να αποβιβαστούν, εξηγώντας ότι είχαν δεχθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας και έπρεπε να γίνει έρευνα του λεωφορείου!

Στο σημείο εκείνο έφθασε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ύστερα από ελέγχους σε όλο το όχημα, διαπίστωσαν πως ήταν φάρσα.

Τελικά, βρήκαν ότι το τηλεφώνημα για τον εκρηκτικό μηχανισμό είχε γίνει από έναν φαντάρο που ήταν από τον Βόλο και κατατασσόταν στη Θεσσαλονίκη. Κίνητρό του ήταν να καθυστερήσει το λεωφορείο για να το προλάβει.

Ο νεαρός φαντάρος τελικά επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ, αλλά μετά από λίγη ώρα τον συνέλαβαν!

Δες ακόμα: Μπαίνω Φαντάρος: 5 πράγματα που αξίζει να κάνεις στις εξόδους σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;