Εκλογές 2019: Εσύ πότε θα ήθελες να γίνουν; (POLL)

Από neolaia.gr Team 7 Φεβρουαρίου 2019

Ψήφισε και πες μας πότε θα ήθελες να γίνουν οι Εκλογές 2019!

Το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα για Εκλογές 2019 και πότε αυτές πρέπει να γίνουν. Η κυβέρνηση μέχρι πρόσφατα αρνούνταν τη προσφυγή στις κάλπες πριν το πέρας της τετραετίας.

Αλλαγές, όμως, τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνησης, όσο και στο πολιτικό σκηνικό, ίσως να οδηγήσουν τον πρωθυπουργό σε πρόωρες εκλογές! Τελευταίες ανακοινώσεις μιλάνε για προσφυγή στις κάλπες μέχρι 26η Μαΐου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ίσως, να κρίνει επιθυμητικό κάτι τέτοιοι, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τον θέλουν να χάνει με μεγάλη διαφορά από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι και αλλιώς, τώρα είναι μία καλή στιγμή για το κυβερνών κόμμα που μπορεί να δείξει τα θετικά της οικονομίας και αυτά που έχουν προσφέρει μέχρι τώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μεριά του θεωρεί ότι η προσφυγή στις κάλπες έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα και βλέπει τη δημοτικότητα του να αυξάνεται στην κοινή γνώμη.

Καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο, καιρός που η κατάσταση με τον Πάνο Καμμένο μπορεί να κλιμακωθεί, και να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα τις δυνάμεις της.

Βέβαια στο παρελθόν οι δημοσκοπήσεις έχουν διαψευστεί άπειρες φορές και κανείς δεν μπορεί να πει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

Προς επίρρωση των παραπάνω, έρχεται η δήλωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος έκανε την παραπάνω δήλωση:

«Ως προς το κοινοβούλιο, ναι, μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο, ως προς την οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις, ως προς την Ευρώπη και τα αποτελέσματα του Μαΐου είναι προφανές πως είναι παράγοντες του μεγάλου κάδρου -που συνηθίζω να λέω- τους οποίους προφανώς όλοι σκέφτονται και κάνουν τις κινήσεις τους. Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει κανένα σενάριο για να γίνουν εκλογές πριν από τις πρώτες εκλογές που θα γίνουν για τις ευρωεκλογές του Μαΐου».

Για αυτό και έχουμε ένα σχετικό poll για εσένα, για να μας πεις πότε θεωρείς ότι είναι καλύτερο να γίνουν οι Εκλογές 2019!

Δες επίσης: Εκλογές 2019: Πάμε στις κάλπες στις 26 Μαΐου;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486