Survivor 2019 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε τελικά! (video)
Το κοινό αποφάσισε για την πρώτη Survivor 2019 αποχώρηση!

Την πρώτη Survivor 2019 αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν από την ελληνική ομάδα, αφού δεν κατάφερε να υπερισχύσει έναντι της τουρκικής στο αγώνισμα της ασυλίας.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη απώλεια για τους Έλληνες, αφού τις προηγούμενες ημέρες αποχώρησε αναγκαστικά ο Δημήτρης Μαργαρίτης μετά τον τραυματισμό που είχε.

Πίσω στην διαδικασία της αποχώρησης όμως… Η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι για να αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο, μετά την ψηφοφορία των παικτών.

Αφού λοιπόν οι τρεις παίκτες τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, αυτό αποφάσε να στηρίξει λιγότερο τη Ντέμη Τσαγανού, η οποία και αποχώρησε τελικά.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω».

Δες και το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Ντέμη Τσαγανού: 9 πράγματα που δεν ξέρεις για τη παίκτρια του Survivor 2019!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
9'
61 - 60
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;