Όσκαρ 2019: Χωρίς παρουσιαστή η φετινή απονομή;
Τα Όσκαρ 2019, όπως όλα δείχνουν, δε θα έχουν κεντρικό παρουσιαστή!

Μετά την αοχώρηση του γνωστού κωμικού και ηθοποιού Kevin Hart από την παρουσίαση των Όσκαρ 2019, δε φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα ένας παρουσιαστής για τη μεγάλη βραδιά!

Οι φήμες μιλάγανε για επιστροφή παλιών παρουσιαστών του σόου, όπως η Ellen DeGeneres ή ο Jimmy Kimmel, αλλά από ότι φαίνεται τελικά ούτε αυτοί θα παρουσιάσουν τα Όσκαρ!

Τελικά, η ανακοίνωση με το τι θα γίνει με τον παρουσιαστή της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ ήρθε δια στόματος Κάρι Μπεργκ. Η Κάρι Μπεργκ, λοιπόν, είναι πρόεδρος του ABC και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η 24η Φεβρουαρίου θα βρει τη τελετή απονομής χωρίς παρουσιαστή.

Για να κυλήσει η βραδιά θα υπάρχουν διασημότητες και μεγάλοι αστέρες του Hollywood που θα παρουσιάζουν τα βραβεία. Μάλιστα, μίλησε για σχέδια για ένα “αρκετά συναρπαστικό ξεκίνημα” της μετάδοσης.

Η Μπεργκ δήλωσε ότι η απόφαση να μην υπάρξει οικοδεσπότης στη φετινή τελετή λήφθηκε μετά τον μεγάλο ντόρο που ακολούθησε η αποχώρηση του Kevin Hart. Η αποχώρηση ήρθε μετά από την επαναφορά στην επιφάνεια ομοφοβικών σχολίων του Hart.

Η Ακαδημία τότε του είχε πει να ζητήσει συγγνώμη και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Hart αρνήθηκε και αποφάσισε να μην παρουσιάσει τα Όσκαρ 2019. Μετά από λίγες μέρες από την αποχώρηση του ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Μάλλον, ως ένδειξη μεταμέλειας για αυτά του τα αστεία!

Στο παρελθόν έχει υπάρξει άλλη μία φορά τελετή Όσκαρ χωρίς κάποιον παρουσιαστή! Ήταν η τελετή απονομής του 1989.

Δες ποιοι θα είναι οι διάσημοι που θα παρουσιάσουν τα βραβεία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

First round of #Oscar presenters announced including —> #Awkwafina, #DanielCraig, #ChrisEvans, #TinaFey, #WhoopiGoldberg, #BrieLarson, #JenniferLopez, #AmyPoehler, #MayaRudolph, #AmandlaStenberg, #CharlizeTheron, #TessaThompson and #ConstanceWu.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rotten Tomatoes (@rottentomatoes) στις

Δες επίσης: Όσκαρ 2019: Οι ταινίες που δεν πήραν υποψηφιότητες αλλά αξίζει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;