Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά σε παίκτρια του Ρουκ Ζουκ με μία ΕΠΙΚΗ ατάκα!
Ο Νίκος Μουτσινάς ούτε την εκπομπή της φίλης του, Ζέτας, δεν αφήνει σε ησυχία και σχολιάζει μία παίκτρια που μπερδεύτηκε πάρα πολύ!

Ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά να κάνει και τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε άλλες εκπομπές να φοβούνται ότι θα τους σχολιάσει. Έτσι και έγινε με μία πάικτρια από το Ρουκ Ζουκ!

Μια παίκτρια στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλιας είχε κάποιες δυσκολίες με το να ξεχωρίσει τα διάφορα είδη αιλουροειδών, αλλά και τις χώρες του Ισλάμ. Ο μεγαλύτερος φόβος της, όμως, ήταν να μη τη σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς. Η Ζέτα Μακρυπούλια τη καθησύχασε λέγοντας ότι θα βγει σίγουρα!

Και, μάλιστα, την ξανασχολίασε με το καυστικό του χιούμορ!

“Γεια σου κορίτσι μου, συγχαρητήρια! Δεν μας άφησες επιλογές… δηλαδή άντε το κοράνι που είναι παραθαλάσσια πόλη να το καταπιώ. από πού έρχεστε; Εμένα αυτή είναι η πάντα η ερώτησή μου! Αυτή η κοπέλα από πού έχει έρθει; Ποιος της είπε ότι το ποντίκι είναι ίδιο με τη τίγρης; Δεν θέλω να στο χαλάσω, αν εσύ καταφέρεις να πας στην παραθαλάσσια πόλη Κοράνι, κάνε και μια βουτιά για εμένα”

Δες και το σχετικό απόσπασμα για να λυθείς στα γέλια!

Δες ακόμα: Ρουκ Ζουκ: Παίκτης έδωσε επική απάντηση! Λύγισαν στο πλατό από τα γέλια! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;