Ναστάζια Ουρμπάνο: Το μοντέλο της Vogue που βρέθηκε στον δρόμο!
Η Ναστάζια Ουρμπάνο, ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας των 90s, είναι πλέον άστεγη!

Ο χώρος τη μόδας είναι ένας πολύ σκληρός και ανελέητος χώρος που, δυστυχώς, μας τυφλώνουν όλους τα φώτα της δημοσιότητας και όλη αυτή η λάμψη. Ένα μοντέλο, όμως, φαίνεται να έχει πέσει από όλη αυτή τη χλιδή και την καλοπέραση, στην απόλυτη φτώχεια.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ναστάζια Ουρμπάνο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Herb RITTS.. L. A.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nastasia urbano (@nurbano518) στις

Το πρόσωπο της, που στο παρελθόν είχε κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα της Vogue και άλλων γνωστών περιοδικών, σήμερα κάνει το γύρο του κόσμου για άλλο λόγο. Για το ότι το διάσημο μοντέλο είναι, πλέον, σχεδόν άστεγο!

Η Ναστάζια Ουρμπάνο έβγαζε κάποτε εκατομμύρια δολάρια από τις διάφορες φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες, καθώς υπήρξε το πρόσωπο του Yves Saint Lauren και του γνωστού αρώματος Opium. Τώρα η ίδια δηλώνει εντελώς άπορη και αβοήθητη!

Περιπλανιέται, πλέον, στους δρόμους και το βράδυ κοιμάται έξω από τράπεζες στη Βαρκελώνη, ζητώντας τη βοήθεια των περαστικών!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nastasia urbano (@nurbano518) στις

Η Ουρμπάνο απολάμβανε, στο παρελθόν, τεράστια επιτυχία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ζούσε μια ζωή την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν.

“Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Έκανα παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολάνσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ήμουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον Πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα”

Αυτή ήταν η ζωή που έκανε η Ουρμπάνο!

Όλα, φαίνεται, πήραν την κάτω βόλτα μόλις η Ουρμπάνο γνώρισε τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το διάσημο μοντέλο, ο σύζυγος της κατάφερε και έφαγε όλα τα λεφτά της! Την άφησε άφραγκη και τελείως μόνη!

“Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ήμουν ερωτευμένη”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Milán..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nastasia urbano (@nurbano518) στις

Η Ναστάζια Ουρμπάνο κοιμάται, πλέον, στο πεζοδρόμιο ή σε καναπέδες φίλων της και πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη!

“Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου!”

Μία ομάδα πρώην συναδέλφων της, μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, αποφάσισαν να κάνουν ότι μπορούν για να την βοηθήσουν!

Συγκεκριμένα η Ρουθ Σάλερ δήλωσε ότι: “Έπαθα σοκ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Κάποτε ζούσαμε σαν πριγκίπισσες, σαν θέες. Είμαι έτοιμη να την βοηθήσω και να μιλήσω με φωτογράφους και οργανισμούς ώστε να μπορέσει να εργαστεί ξανά”

Δες επίσης: Kendall Jenner: Η γυμνή της φωτογράφιση για την Ιταλική Vogue!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;