Γκάλοπ: Οι φοιτητές στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ - Οι υπόλοιποι επαγγελματίες ΝΔ!
Μία νέα δημοσκόπηση δίνει στοιχεία για τη πρόθεση ψήφου των Ελλήνων, αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Μία νέα έρευνα και παράλληλα τύπου δημοσκόπηση έχει δημοσιευτεί στο Βήμα και μιλάει για όλες τις πολιτικές εξελίξεις πάντα με γνώμονα την γνώμη του κόσμου. Τα στοιχεία της έρευνας έχουν πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να τους ρίξεις μία ματιά!

Από τα ποσοστά σύμφωνα με τα οποία φαίνεται η προτίμηση προς τα διάφορα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτη προτίμηση μόνο στους φοιτητές και στους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα!

Μάλιστα, η ΝΔ έχει τη θετική ψήφο των ελευθέρων επαγγελματιών, των συνταξιούχων και των δημοσίων υπαλλήλων. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη προτίμηση των ανέργων αλλά και των νοικοκυρών, οι οποίες φαίνεται να έχουν μεγάλη προτίμηση, με ποσοστό 28,1%, και στο κυβερνών κόμμα!

Την ίδια στιγμή, στην ίδια επαγγελματική ομάδα η ΝΔ συγκεντρώνει την πλειοψηφία με ποσοστό 30,9%. Κάτι που ίσως να πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα είναι το εύρημα της έρευνας που δείχνει γεωργούς και αγρότες να επιλέγουν ως πρώτη προτεραιότητα το κόμμα της Χρυσής Αυγής!

Σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι και η Συμφωνία των Πρεσπών με τη συντριπτική πλειοψηφία να φαίνεται ότι διαφωνεί με αυτή τη Συμφωνία. Πάνω από το 72% ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και μόρφωσης.

Η μόνη διαφορά, φαίνεται σε τελειόφοιτους Ανωτάτων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με πτώση από το 72% στο 68%!

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ είναι μία πολλή καλή πρώτη εκτίμηση του τι σκέφτεται ο μέσος Έλληνας αυτή τη στιγμή για την πολιτική της χώρας. Αυτό που πρέπει να σου μείνει είναι ότι ακόμα και στο κόμμα της αντιπολίτευσης η πλειοψηφία δεν έχει εμπιστοσύνη παρόλο που έχει πιο αυξημένα ποσοστά από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι μία σημαντική έρευνα για το πώς θα κινηθούν τα κόμματα από δω και πέρα μέχρι και το πέρας της προεκλογικής εκστρατείας!

Δες ακόμα: Αλέξης Τσίπρας – Ζόραν Ζάεφ κι επίσημα υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης! Βοήθειά μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;