Survivor 2019: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας!
Στο Survivor 2019 η Κυριακή έφερε αγώνισμα ασυλίας για τις δύο ομάδες και εμείς σου έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό!

Το Survivor 2019 άρχισε το βράδυ του Σαββάτου και δυστυχώς τα νέα για την ελληνική ομάδα δεν ήταν και πολύ καλά. Έχασαν και τα δύο αγωνίσματα, οπότε έμειναν στη παραλία!

Ήρθε και χτες τη Κυριακή και το αγώνισμα της ασυλίας, όπου η ελληνική ομάδα πάλι φαινόταν να δυσκολεύεται έναντι των Τούρκων αντιπάλων της. Αυτή τη φορά, όμως, κατάφεραν να έρθουν λίγο πιο κοντά στη διαφορά και να χάσουν με 10- 8!

Το αγώνισμα είχε να κάνει με τη κύλιση ενός τροχού κατά μήκος μίας διαδρομής εμποδίων! Στο τέλος της διαδρομής οι παίκτες έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ και να πετύχουν με δύο κρίκους τους στόχους για να πάρουν το πόντο για την ομάδα τους.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στη συνέχεια, αφού η ελληνική ομάδα είχε χάσει και στο αγώνισμα ασυλίας του Σαββάτου, αλλά και το χτεσινό. Έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!

Βλέπεις το Survivor 2019 ήρθε ανανεωμένο. Είχαμε δύο αγωνίσματα, ένα για τους άντρες και ένα για τις γυναίκες της ομάδας. Αυτό το αγώνισμα είχε να κάνει με την ατομική ασυλία για το συμβούλιο του νησιού.

Το αγώνισμα είχε να κάνει με την ισορροπία, αλλά και τη δύναμη των χεριών. Οι παίκτες είχαν μπροστά τους τουβλάκια και ένα δοκό που έβαζαν πάνω τα τουβλάκια όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έδινε το σύνθημα. Αυτός που θα έμενε τελευταίος και θα διατηρούσε πάνω στη δοκό τα τουβλάκια του θα κέρδιζε και την ατομική ασυλία.

Πρώτες ξεκίνησαν οι γυναίκες με νικήτρια τη Ρία Κολοβού.

Έπειτα, σειρά είχαν οι άνδρες! Ο Τόνι Σταυράτης ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας!

Δες ακόμα: Survivor 2019: H πρεμιέρα «άναψε φωτιές» στο Twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;