Στέκια στην Αθήνα: Τα καλύτερα μαγαζιά στο Μοναστηράκι

Από neolaia.gr Team 2 Φεβρουαρίου 2019

Μπορεί η Αθήνα να έχει άπειρα στέκια, αλλά το κέντρο της είναι πάντα μια διαχρονική αξία!

Τα στέκια στην Αθήνα είναι τόσα πολλά που θες πραγματικά μια ζωή για να τα ανακαλύψεις όλα.

Το Μοναστηράκι όμως είναι μια hotspot περιοχή του αθηναϊκού κέντρου, πάντα διαχρονική που έχει την πιο κοντινή πρόσβαση σε μετρό. Δίπλα του θα βρεις και θα περπατήσεις σε δύο από τους κεντρικούς, εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, την πλακόστρωτη Αιόλου με τα άπειρα μαγαζάκια που έχουν ανοίξει και φυσικά την Ερμού.

Βγαίνοντας στο Μοναστηράκι είσαι ουσιαστικά στο κέντρο των γεγονότων: Είσαι μια ανάσα από το Ψυρρή, το Θησείο, τη ρομαντική Πλάκα, το Σύνταγμα, και μπορείς να πας όπου θες, γιατί είναι μια περιοχή που βολεύει να βγεις τόσο για χαλαρό ποτό ένα απόγευμα καθημερινής όσο και ένα βράδυ το Σαββατοκύριακο.

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη όμως για να συχνάσεις στο Μοναστηράκι, εκεί που βρίσκεται ουσιαστικά το ιστορικό κέντρο της Αθήνας;

1. Taf

Στο Taf θα βρεις μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αυλές της πόλης και θα απολαύσεις το ποτό, το κοκτέιλ σου ή τον καφέ σου ένα πρωί καθημερινής ή Σαββάτου. Πέρα από τη χαλάρωση που προσφέρει, μπορείς να περιηγηθείς στα διάφορα δωματιάκια του χώρου, που συχνά φιλοξενούν εικαστικές εκθέσεις και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις. Ένα γνωστό και παράλληλα καλά «χωμένο» hotspot που θα βρεις περπατώντας κατά μήκος της πολύβουης Ηφαίστου.

 Νορμανού 5

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486