Προλαβαίνεις: Δώσε εγκαίρως σε μια κατσαρίδα το όνομα του πρώην ή της πρώην σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Δε σου κάνω πλάκα, τρέχει ένα τέτοιο πρότζεκτ και μάλιστα κοστίζει μόνο 2$!

Αν ο χωρισμός με τον πρώην ή την πρώην σου εξακολουθεί να είναι μαχαιριά, αν αισθάνεσαι ότι σου “ξερίζωσε” την καρδιά και την έσπασε σε χίλια κομμάτια, αφήνοντάς σε σε μια κατάσταση ανείπωτου ψυχικού πένθους, τότε σου έχουμε τη λύση. Όχι εμείς δηλαδή!

Για την ακρίβεια, η λύση φαίνεται να ξεπροβάλλει απ’ τη Hemsley Conservation Center (HCC) και είναι… αρκετά πρωτοποριακή έως ακραία. Πρόκειται για το πρόγραμμα “name a cocroach”, δηλαδή “δώσε όνομα σε μια κατσαρίδα”.

Σύμφωνα με ανάρτηση της HCC στην ιστοσελίδα της στο facebook, προλαβαίνεις, αν κινηθείς γρήγορα, να δώσεις σε μια κατσαρίδα το όνομα του πρώην ή της πρώην που σε πλήγωσε βαθιά για να συμμετάσχεις στο έκτακτο αυτό πρότζεκτ που ξεκίνησε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ονόματα που θα δώσουν στις κατσαρίδες οι συμμετέχοντες στο πρότζεκτ θα εμφανιστούν αργότερα στην πλατφόρμα της HCC στο περίβλημα μιας κατσαρίδας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα και το post της HCC, η όλη διαδικασία-βάφτιση της κατσαρίδας με το όνομα του/της πρώην θα κοστίσει μόλις 2$ και τα έσοδα θα διατεθούν για τα έργα και τις δράσεις της.

Έχεις απογοητευτεί κι εσύ πρόσφατα από πρώην; Προλαβαίνεις-δεν προλαβαίνεις μέχρι τις 14 Φλεβάρη να ονομάσεις μια κατσαρίδα με το όνομα του καταραμένου ή της καταραμένης.

Δες κι αυτό: Oι 3 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;