7 στάνταρ σκέψεις που όλοι κάνουμε όταν μεγαλώνουμε!

Από neolaia.gr Team 1 Φεβρουαρίου 2019

Είσαι κοντά στο να αποκτήσεις το πτυχίο σου και αυτές οι σκέψεις σου έχουν γεμίσει το μυαλό!

Όταν μεγαλώνεις αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Η κατάσταση σε αυτές τις σκέψεις είναι σχετικά περιορισμένη όσο είσαι ακόμα φοιτητής!

Όταν έρθει, όμως, η στιγμή που παίρνεις στα χέρια σου το πτυχίο, κάτι αλλάζει και γίνεται χαμός!

Σε απασχολεί τίποτα και ταυτόχρονα τα πάντα. Από το μυαλό σου περνάνε χίλιες εικόνες και σκέψεις για το μέλλον σου και το τι θα κάνεις. Για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, ίσως, είναι η ώρα να δούμε αυτές τις σκέψεις.

Έτσι θα καταλάβεις ότι όλοι έχουμε σχεδόν τις ίδιες σκέψεις και τους ίδιους φόβους για την ενήλικη ζωή.

1. Και τώρα;

Τώρα τι έχει η συνέχεια; Δουλειάς Μεταπτυχιακό; Τι κάνω; Ποιος είμαι; Που πάω;

2. Πάλι πίσω σπίτι

Ειδικά αν μένεις σε μία άλλη πόλη και έχεις συνηθίσει σε μία τελείως διαφορετική ζωή, αυτό να είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις!

3. Αν θα φύγεις

Στο μυαλό σου έχει μπει και η ιδέα του εξωτερικού. Έτσι και αλλιώς συνέχεια βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν έξω για ένα καλύτερο μέλλον.

4. Μέλλον γενικά

Που θα ήθελες να είσαι σε πέντε χρόνια και τέτοια. Θέλεις να κάνεις όλες τις σωστές επιλογές για να φτάσεις εκεί που βλέπεις τον εαυτό σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

5. Μέλλον στη σχέση σου

Έχεις ακούσει τριγύρω σου, ειδικά εκεί στα 25, διάφορους να παντρεύονται να κάνουν οικογένειες και εσύ δεν έχεις διατηρήσει μία σχέση για πάνω από 6 μήνες. Άλλο άγχος και αυτό.

6. Πώς θα βγάλω λεφτά από αυτό που έχω επιλέξει;

Ο βασικός τρόμος της ενήλικης ζωής είναι και ο βιοπορισμός. Έφτασες σε μία ηλικία που δε θέλεις συνέχεια να ζητάς από τους γονείς σου λεφτά και θέλεις να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.

7. Και αν δε μου αρέσει αυτό που κάνω;

Πιστεύεις ότι το πτυχίο είναι το μόνο πράγμα που έχεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου, αλλά κάνεις λάθος. Απλά, μετά μπορείς να επιλέξεις έναν άλλο δρόμο και να είσαι μία χαρά.

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019: Τι θα σου προσφέρει ένα πτυχίο;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486