Οι Rolling Stones μπαίνουν ξανά στο στούντιο για το νέο τους άλμπουμ!
Οι Rolling Stones ετοιμάζονται να ξαναμπούν στο στούντιο και να μας προσφέρουν νέα τραγούδια!

Μία από τις θρυλικότερες μπάντες όλων των εποχών, οι Rolling Stones με μία ανακοίνωση τους έκαναν του φαν τους να πετάξουν από τη χαρά τους.

Για να γίνω πιο σαφής από τις 20 Απριλίου ξεκινούν τουρνέ σε στάδια στις ΗΠΑ! Μάλιστα είναι η πρώτη τους, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλλον, θέλουν πίσω το τίτλο με την μεγαλύτερη περιοδεία σε εισπράξεις στην Αμερική από τη Taylor Swift!

Η είδηση, ευτυχώς, δεν είναι μόνο αυτή!

Ο Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι πριν την εκκίνηση της περιοδείας, η θρυλική μπάντα θα μπει για καμιά εβδομάδα στο στούντιο, για να συνεχίσει να δουλεύει για το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος με καινούργια τραγούδια από το άλμπουμ τους “A Bigger Bang” του 2005!

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν στο περιοδικό “Rolling Stone”. Και σίγουρα μου έφτιαξαν τη διάθεση! Πέρα από τους θαυμαστές τους, τα νέα είναι πολύ καλά και για όσους ανησύχησαν πέρυσι από τους υπαινιγμούς του κιθαρίστα Ρον Γουντ ότι είχε βαλτώσει η δουλειά για το καινούργιο άλμπουμ!

Ο Γουντ είχε δηλώσει τότε ότι “Ο Μικ κι ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω”. Λογικό αφού η μπάντα πρέπει να επανέλθει με πολύ δυνατά τραγούδια!

Περίπου την ίδια περίοδο, ο Ρίτσαρντς είχε πει ότι δεν ήξερε πότε θα ξαναπιάσει δουλειά για το άλμπουμ η μπάντα. Αλλά, στις διακοπές, ο Κιθ Ρίτσαρντς έπιασε ξανά δουλειά για το υλικό. “Είναι πολύ βαρετό αυτό, μοιάζει λίγο με ξυλουργείο”.

Δηλώντας, μάλιστα, ότι είναι η καλύτερη στιγμή να μπουν στο στούντιο πριν ξεκινήσει η περιοδεία τους!

Δες επίσης: Rock τραγούδια που δε θα σταματήσουμε να ακούμε όσα χρόνια κι αν περάσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;