Πανελλήνιες 2019: Τι θα σου προσφέρει ένα πτυχίο;
Με τις Πανελλήνιες 2019 θα μπεις σε μία Σχολή που το πτυχίο που θα πάρεις θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλά πράγματα μετά!

Οι Πανελλήνιες 2019 πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις αποφασίσει ακόμα σε ποια σχολή θα πας ή δε ξέρεις καν αν θα δώσεις εξετάσεις. Μπορεί να ακουστώ, λίγο, σαν τους γονείς σου, αλλά έχω να σου πω ότι καλό είναι να μπεις σε μία σχολή.

Ψάξε και δες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου και τις προτιμήσεις σου, αλλά και σύμφωνα με τις δυνατότητες σου, ποιες είναι οι καλύτερες σχολές για σένα.

Μην απελπίζεσαι και λάθος να κάνεις στην επιλογή μπορείς να το διορθώσεις εύκολα. Απλά, μην τα παρατήσεις και δε μπεις πουθενά.

Ένα πτυχίο θα σε βοηθήσει πολύ και, συνέχισε, να διαβάζεις για να δεις το γιατί.

1. Στο μισθό σου

Ότι και να κάνεις μετά τη σχολή, ένα πτυχίο σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις και μεγαλύτερο μισθό. Δεν ισχύει πάντα, αλλά σίγουρα θα παίρνεις παραπάνω λεφτά από ότι ένα απόφοιτος Λυκείου ή ακόμα και μία ιδιωτικής σχολής!

2. Αναγνωρίζεται από ΑΣΕΠ και ΟΑΕΔ

Παίρνει Μόρια και στον ΑΣΕΠ και στον ΟΑΕΔ, οπότε θα μπορείς να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς και διάφορες προκηρύξεις για να βρεις μία θέση στο δημόσιο με αρκετά καλό μισθό.

3. Ενισχύει το προφίλ σου

Ενισχύει το προφίλ σου σε όποια δουλειά και αν διαλέξεις να κάνεις μετά το πτυχίο. Οι εταιρείες προτιμούν πτυχιούχους για να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις τους παρά απόφοιτους Λυκείου! Και δείχνει ότι για να αποκτήσεις ένα πτυχίο είσαι και εργατικός!

4. Μπορεί τελικά να σου αρέσει

Μπορεί να σου αρέσει η Σχολή σου τόσο πολύ που να το συνεχίσεις και επαγγελματικά και να πάρεις και ένα Μεταπτυχιακό. Να κάνεις κάτι μέσα από αυτό.

5. Σου ανοίγει πόρτες

Με ένα πτυχίο στη τσέπη μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μετά. Μεταπτυχιακά, σεμινάρια, να βρεις δουλειές σε διαφορετικούς τομείς χωρίς να περιορίζεται από ποια Σχολή είναι το πτυχίο!

Τελικά, μόνο θετικά μπορεί να έχει το να πάρεις ένα πτυχίο!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019: Νέα τμήματα μπαίνουν στο μηχανογραφικό – Μάθε ποια είναι!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 0