8 διατροφικά tips που θα σε βοηθήσουν με το διάβασμα της εξεταστικής!

Από neolaia.gr Team 31 Ιανουαρίου 2019

Δες κάποια διατροφικά tips που θα σε βοηθήσουν με το διάβασμα στην εξεταστική!

Η εξεταστική είναι μία περίοδος στην οποία έχεις τόσο διάβασμα που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο. Βέβαια, φταις και εσύ λίγο που τα άφησες όλα για τελευταία στιγμή. Αλλά έτσι κάνουμε όλοι.

Για να μην πέσεις κάτω, όμως, πρέπει να τρέφεσαι σωστά και να δίνεις ενέργεια στον οργανισμό σου για να συνεχίσει το διάβασμα. Και να μπορεί να αφομοιώσει αυτά που διαβάζεις!

Γιατί όσο και να διαβάζεις, αν έχεις φτάσει τον οργανισμό σου στα όριά του απλά θα καταρρεύσεις και δε θα έχεις πετύχει και τίποτα!

1. Να πίνεις πολύ νερό

Το νερό σε βοηθάει και μην αφυδατωθείς, αλλά ενδυναμώνει και τον εγκέφαλο να συνεχίσει! Έχε πάντα δίπλα σου ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, που καλό θα είναι να το έχεις τελειώσει μέχρι όταν σταματήσεις το διάβασμα.

2. Να τρως σοκολάτα

Μη φας είκοσι σοκολάτες τη μέρα, αλλά να έχεις ένα μικρό κομματάκι κάπου κοντά σου. Θα σου δώσει και δύναμη, λόγω της γλυκόζης, να συνεχίσεις αλλά δε θα έχεις και άδειο το στομάχι σου.

3. Να κάνεις μικρά γεύματα

Μη τρως πάρα πολύ γιατί μετά θα σου έρθει τάση να κοιμηθείς. Καλύτερα να φας ένα μικρό γεύμα και να συνεχίσεις το διάβασμα, παρά να πας κατευθείαν για ύπνο.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486