Τραπεζικός σόκαρε τους πάντες στο γραφείο όταν έκανε ΑΥΤΗ την εμφάνιση!
Είχες σκεφτείς να πας ποτέ ντυμένος ως κάτι περίεργο στη δουλειά; Ο υπάλληλος αυτός μόλις το έκανε!

Η δουλειά είναι καλό πράγμα. Σε βάζει σε μία ρουτίνα, μαζεύεις λεφτά, νιώθεις ότι προσφέρεις και εσύ με τον τρόπο σου. Πολλές φορές, όμως, σε καταπιέζει και δεν αντέχεις άλλο. Σκέφτεσαι όλο και περισσότερο τη μέρα που θα τα παρατήσεις όλα και θα φύγεις.

Σίγουρα θα έχεις σκεφτεί όταν το αφεντικό σου είναι πολύ πιεστικό ή όταν βλέπεις ότι η δουλειά που κάνεις δε σε γεμίζει, πώς θα ήταν να τα πετάξει όλα και να φύγεις. Μάλιστα θα έχεις κάνει εικόνα και το τρόπο που το κάνεις όλο αυτό.

Για να μην μακρηγορώ, λοιπόν, ένας τραπεζικός υπάλληλος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό τη τελευταία μέρα της δουλειάς του. Εκεί που εμφανιζόταν συνέχεια με κοστούμια και γραβάτες, έκανε μία ΑΚΡΑΙΑ εμφάνιση!

Εμφανίστηκε ντυμένος ως Spider-Man!

Σύμφωνα με την ανάρτηση από έναν χρήστη του instagram, ο άνδρας παραιτήθηκε από την δουλειά του, αλλά αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο κατά την διάρκεια του αποχαιρετισμού. Και για  αυτό εμφανίστηκε ντυμένος με αυτό τον τρόπο.

Ευτυχώς για την εταιρεία αλλά και προς απογοήτευση πολλών ανθρώπων, ο πρώην υπάλληλος εργαζόταν στο τμήμα ανάλυσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον είδαν οι πελάτες της τράπεζας ντυμένο ως σούπερ ήρωα. Σίγουρα θα τους έφτιαχνε τη διάθεση, οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί δε τον έβαλαν ταμεία.

Οι συνάδελφοί του, όμως, και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα χάρηκαν ιδιαίτερα με την αμφίεση του άντρα.

Κάποιος μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τον υπάλληλο να χαλαρώνει ξαπλωμένος επάνω σε ένα γραφείο, με την λεζάντα: “Τελευταία ημέρα εργασίας και αυτό το άτομο τρέλανε το αφεντικό”.

Σίγουρα το αφεντικό τρελάθηκε, αλλά ο πρώην υπάλληλος με την αποχώρησή του μοίρασε και καραμέλες στους υπόλοιπους υπαλλήλους!

Αυτό θα πει συνάδελφος!

Δες επίσης: Τα 14 πιο ασυνήθιστα επαγγέλματα που… πληρώνονται καλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
44'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;