Η νέα αλλαγή που θα έρθει στο Facebook θα σου λύσει τα χέρια!
Το Facebook φαίνεται να θέλει την ενοποίησή του με τις εφαρμογές που έχει αγοράσει, όπως το instagram και το whatsapp!

Όσο το Facebook επεκτείνεται, τόσο περισσότερες αλλαγές θα βρίσκουμε και στο τρόπο λειτουργίας που θα έχουν οι διάφορες εφαρμογές! Μία από αυτές τις αλλαγές είναι και η ενοποιήσει των εφαρμογών Instagram, WhatsApp και Facebook Messenger.

Το Facebook, μάλιστα, έκανε για λόγο για την αρχή “μιας μακράς διαδικασίας”. Την πρωτοβουλία για την εκκίνηση της διαδικασίας αυτής είχε ο επικεφαλής Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σύμφωνα με το BBC και τους Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Το Facebook σχεδιάζει να ενοποιήσει τις παραπάνω εφαρμογές,  αν και, όπως φαίνεται, θα διατηρήσουν την αυτονομία τους, σε ένα βαθύτερο επίπεδο θα είναι δυνατό πλέον τα μηνύματα των χρηστών να μεταφερθούν ανάμεσα και στις τρεις υπηρεσίες.

Το σχέδιο έχει ως στόχο να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020!

Με αυτό ένας χρήστης του Facebook θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει απευθείας με έναν άλλο χρήστη που έχει μόνο λογαριασμό WhatsApp ή στο Instagram, κάτι αδύνατο σήμερα!

Στόχος του Ζούκερμπεργκ είναι να κάνει τις διάφορς υπηρεσίες του πιο χρήσιμες και να αυξήσει τον χρόνο που οι χρήστες περνούν σε αυτές. Με αυτό τον τρόπο κιόλας, το Facebook, θα μπορεί να ανταγωνισθεί πιο αποτελεσματικά με την Google και την Apple.

Παρά την αγορά των εφαρμογών αυτών, μέχρι σήμερα το Facebook είχε αφήσει τo Instagram και το WhatsApp να λειτουργούν ως ανεξάρτητες εταιρείες σε ένα μεγάλο βαθμό. Η απόφαση για ενοποίηση δημιούργησε εσωτερικές διαμάχες και ήταν ένας από τους λόγους για να αποχωρήσουν το 2018 οι ιδρυτές των δύο εταιρειών!

Βέβαια η νέα δυνατότητα που θα σου προσφέρει ο όμιλος Facebook θα σου λύσει τα χέρια και δε θα χρειάζεται να έχεις χιλιάδες λογαριασμούς!

Δες επίσης: Νέα παιχνίδι «κατασκοπείας» στο Instagram! Δες τι θα μπορείς να κάνεις πλέον!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;