3 μεγάλες αλήθειες γύρω από το σεξ

Από neolaia.gr Team 27 Ιανουαρίου 2019

Να τα λέμε κι αυτά!

Το σεξ είναι μια απόλαυση που κανείς μας δεν αντέχει να στερείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και το έχουμε ανάγκη γιατί έχει ευεργετική επίδραση τόσο στον οργανισμό όσο και στην ψυχολογία μας.

Τα 8 οφέλη του οργασμού στην υγεία!

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα γύρω από το σεξ, τα οποία είτε είναι «ταμπού» είτε είναι «κανόνες» που δεν πρέπει όμως να μας περιορίζουν, αλλά αντιθέτως να μας απελευθερώνουν.

Τις παρακάτω αλήθειες για το σεξ πρέπει να τις έχουμε στα υπόψιν!

1. Το σεξ στην πραγματική ζωή είναι περισσότερο πολύπλοκο και σίγουρα πολύ διαφορετικό από το κινηματογραφικό σεξ. Είναι εξίσου απολαυστικό, δεν αντιλέγουμε, όμως δεν είναι ούτε τόσο «αυτόματο», ούτε πάντα τόσο ρομαντικό και easy going.

2. Στο σεξ ισχύει (και πρέπει να ισχύει) το «δούναι και λαβείν». Για να πετύχει το σεξ και για τους δυο, η ερωτική ικανοποίηση πρέπει να είναι αμφίδρομη και όχι ο καθένας να σκέφτεται μονομερώς τη δική του απόλαυση. Ό,τι δίνεις παίρνεις, με λίγα λόγια!

3. Αν έχεις όρεξη να πειραματιστείς σεξουαλικά πολύ καλά κάνεις και δε χρειάζεται να αισθάνεσαι καθόλου ενοχικά για αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και μη δίνεις σημασία σε κακεντρεχείς συμβουλές και ταμπού σχόλια. Απ’ την άλλη, αν δε σε ψήνει ιδιαίτερα ο σεξουαλικός πειραματισμός, επίσης δε χρειάζεται να πιέζεσαι. Αν δε σου αρέσει κάτι ή σου φαίνεται έξω από τα νερά σου, απλώς δε το δοκιμάζεις! Τέλος!

Δες ακόμα: 3 μύθοι γύρω από το σεξ που ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε

3 σημάδια που φανερώνουν ότι πραγματικά απολαμβάνεις το σεξ μαζί του

3 σημάδια που μαρτυρούν ότι θα είναι καλός στο σεξ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486