5 ιδανικά στέκια στην Αθήνα για το πρώτο σας ραντεβού

Από neolaia.gr Team 26 Ιανουαρίου 2019

Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και θα περάσετε ένα πολύ όμορφο πρώτο ραντεβού!

Όλοι μας έχουμε ζήσει κάποια στιγμή την εμπειρία του πρώτου ραντεβού. Μόλις φτάσει, λοιπόν, η πολυπόθητη ώρα να αποφασίσεις που θα πάτε, ενδεχομένως δυσκολεύεσαι να σας φανταστείς σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί, μπαρ, καφέ, και από εκεί που ξέρεις απ’ έξω και ανακατωτά όλη την Αθήνα, τώρα ξαφνικά το μυαλό σου, λες και το κάνει επίτηδες, διαγράφει ό,τι ξέρεις, με αποτέλεσμα να μην έχεις κάποιο μέρος να προτείνεις.

Επειδή στα περισσότερα 1st dates, δε γνωρίζεσαι ακόμα πολύ με τον άλλον, το μέρος που θα βγείτε για πρώτη φορά δε θα είναι φαντάζομαι το κλασικό στέκι που βγαίνεις κάθε ΣΚ με την παρέα σου ή το κλαμπάκι που συχνάζεις.

Για να σε βγάλουμε απ’ τη δύσκολη θέση να διαλέξεις μέρος, συγκεντρώσαμε μια λίστα με 5 πολύ ατμοσφαιρικά και τόσο όσο ρομαντικά μαγαζιά στην πρωτεύουσα που θα σε βγάλουν άνετα ασπροπρόσωπο/η.

Διάλεξε ένα μέρος και καλά να περάσετε!

1. Τρένο στο Ρουφ

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δώσετε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα από τα παλιά, ξύλινα βαγόνια του σταματημένου εδώ και χρόνια τρένου στο Ρουφ. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ειδυλλιακή και αισθάνεσαι λες και παίζεις σε ταινία του Β’ Παγκοσμίου, ενώ παράλληλα θα απολαύσετε νόστιμα κοκτέιλ, κρασί ή την αγαπημένη σας μπύρα, ακούγοντας απαλή τζαζ, την καλύτερη μουσική υπόκρουση για το πρώτο σας ραντεβού.

Θα βρεις το «Wagon Bar» του τρένου στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού του Ρουφ, ξεκινώντας από το πολύβουο Γκάζι και περπατώντας μόνο 10 λεπτά. Αν θέλετε να φάτε, υπάρχει ξεχωριστό βαγόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ελαφρύ φαγητό, αλλά και μουσικό βαγόνι που έχει live βραδιές συχνά πυκνά.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486