5 tips για να προφυλαχτείς από τη κακοκαιρία!
Έχει χάλια καιρό και εσύ πρέπει να βγεις από το σπίτι! Δες πώς θα προφυλαχτείς!

ο “Φοίβος” ήρθε για τα καλά και μαζί του έχει φέρει πολλή βροχή, αέρα και σκόνη. Θα ήθελες να είσαι στη ζέστη του σπιτιού σου και να μην κυκλοφορείς έξω. Ξέρεις, όμως, πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται.

Έχεις δουλειές να κάνεις! Να πας σχολή, να πας σχολείο, πολλά και διάφορα που σε βγάζουν στην ορμή του καιρού!

Για ένα τέτοιο φαινόμενο θα πρέπει να προσέχεις! Θα πρέπει να έχεις το νου και για να μη γίνει μούσκεμα από τη βροχή, αλλά και από το δυνατό αέρα μη συμβεί το οτιδήποτε!

Για αυτό ακριβώς το λόγο σου έχω tips που πρέπει να κάνεις για να προφυλαχτείς από τον καιρό.

1. Ομπρέλα

Η κλασσική Ελληνίδα μάνα μπήκε μέσα μου. Πάρε αυτές τις μεγάλες που δε περνάει ούτε σταγόνα. Όχι, αυτές που κλείνουν και μπαίνουν στη τσάντα! Άσε που οι μικρές με τόσο αέρα θα χαλάσουν.

2. Απέφυγε να περνάς κοντά από δέντρα

Καλό θα ήταν με τόσο αέρα να προσέχεις μη σε βρει και τίποτα στο κεφάλι. Μπαλκόνια και δέντρα είναι το χειρότερο γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

3. Μείνε Μέσα

Μη μετακινήσε πολύ. Μείνε σε κλειστούς προστατευμένους χώρους. Δεν είναι ανάγκη να παίξεις με τη βροχή στο προαύλιο, ούτε να πας στα μαγαζιά σήμερα. Άσε που θα γίνεις και μούσκεμα, αλλά και κόκκινος από το χώμα.

4. Προστάτευσε το στόμα σου

Η κόκκινη σκόνη που έχει έρθει μαζί με τη βροχή προκαλεί πολλές βλάβες στο αναπνευστικό. Καλό θα ήταν να βάλεις ένα κασκόλ που θα σου κλείνει το στόμα και τη μύτη όταν αναγκάζεσαι να μετακινήσε ή και μία μάσκα ιατρική. Δίκαιο έχουν οι Κινέζοι τελικά.

5. Ασφάλισε τα αντικείμενα στο μπαλκόνι σου

Ναι, σου είπα παραπάνω να μη περνάς κάτω από μπαλκόνια. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος. Πολλοί αφήνουμε βαριά πράγματα στα μπαλκόνια μας αφύλαχτα και μπορεί να τα πάρει κανένας άνεμος. Οπότε πρόσεχε! Βάλτα μέσα στο σπίτι ή ασφάλισε τα με κάποιο τρόπο!

Δες επίσης: 10 συμβουλές για να μείνετε ζεστοί τον χειμώνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;