Survivor 2019: Μπαίνει στο παιχνίδι ο κολλητός του Τανιμανίδη;
Στο Survivor 2019 μπαίνει κολλητός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη! Δες ποιος είναι!

Οι 12 Έλληνες παίκτες του Survivor 2019  παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τον ΣΚΑΪ. Ανάμεσά τους είναι και ο Κυριάκος Πελεκάνος!

Σύμφωνα με το βιογραφικό που είναι η λεζάντα της φωτογραφίας του, είναι 39 χρονών από την Κύπρο, personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Ως άνθρωπος είναι αληθινός, δίκαιος και μαχητικός.

Στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα γνωστός και εξαιτίας των εμφανίσεων του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές. Νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Survivor 2019 και θέλει να έχει μόνο νίκες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

• Survivor 2019 Παίκτες • Κυριάκος Πελεκάνος: Πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainer? #SkaitvGR #SurvivorGR #SurvivorΕλλάδαΤουρκία #SurvivorGreeceTurkey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

Έγινε, όμως, μία σημαντική ανακοίνωση για το πρόσωπό του. Ο Κυριάκος Πελεκάνος ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο Κυριάκος Πελεκάνος μπαίνει στο Survivor 2019 και το γεγονός ότι κολλητός του φίλος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, έχει πυροδοτήσει μια σειρά από διάφορα σχόλια. Φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής απάντησε για το θέμα.

“Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια. Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;