Εξεταστική: Tips για να μη πάει χαμένο το ΣουΚου!
Τα σαββατοκύριακα για την εξεταστική είναι τα χειρότερα. Δες πώς δε θα πάνε χαμένα!

Πρώτη εβδομάδα εξεταστικής και ήδη έχεις αρχίσει να τα παίζεις! Τώρα, όμως, είναι η ώρα να πατήσεις γκάζι για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Είναι και το σαββατοκύριακο που θα ήθελες να το περάσεις στο κρεβάτι σου και να μην ανοίξεις βιβλίο. Αλλά θα πρέπει να κάνεις κάτι για ν μη πάει χαμένο.

Σου έχω τη λύση. Διάβασε κάποια tips για να μη πάει χαμένο το σαββατοκύριακό σου!

1. Ξύπνα λίγο πιο αργά!

Για να νιώσεις ότι ξεκουράζεσαι κοιμήσου λίγο παραπάνω. Αλλά μη το παρακάνεις! Και χρόνο να έχεις να διαβάσεις, αλλά και να κάνεις και τίποτα άλλο.

2. Βγες το βράδυ

Μη ξενυχτήσεις! Πήγαινε χαλαρά για ένα κρασάκι, μία βόλτα ή και για ένα ποτό. Πολύ χαλαρά, όμως, για να γυρίσεις σπίτι σου το αργότερο μέχρι τη μία και να μπορέσεις να ξεκουραστείς!

3. Πήγαινε για έναν καφέ

Πήγαινε το μεσημεράκι ή του Σαββάτου ή της Κυριακής για έναν καφέ! Να ξεκουραστείς, να ξεχαστείς να δεις λίγο κόσμο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

4. Κάνε δουλειές στο σπίτι

Και θα σου φύγουν τα νεύρα, και θα ξεχαστείς, και θα νιώθεις μία κούραση για να μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ από νωρίς! Επίσης, μπορείς να λες και κάτι που έμαθες απέξω και θα δεις ότι θα τα μάθεις ποιο γρήγορα.

5. Κάλεσε φίλους στο σπίτι

Γελάστε, παίξτε κανένα επιτραπέζιο, περάστε ωραία χωρίς να σκέφτεστε το μάθημα που δίνετε ή τι έχετε διαβάσει. Μπορεί και ο κολλητός να κοιμηθεί εκεί το βράδυ για να διαβάσετε μαζί την επόμενη μέρα.

6. Πήγαινε σινεμά

Βρες μία ταινία που σου αρέσει και πήγαινε δες τη! Θα περάσεις και ευχάριστα ένα δίωρο, αλλά θα φύγεις κιόλας από το σπίτι καθώς η βόλτα μέχρι να πας θα είναι αναζωογονητική.

Δες επίσης: 5 σειρές που θα σου κάνουν παρέα στην εξεταστική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;