Αυτός μάλιστα! Είναι ένας μοναδικός τρόπος να γίνεται το ντελίβερι!
Ένας μοναδικός τρόπος που θα γίνεται το ντελίβερι στο μέλλον!

Το γνωστό ντελίβερι από πόσα πράγματα μας έχει σώσει. Βαριέσαι να μαγειρέψεις, έχεις λιγούρα για γλυκό; Σηκώνεις το τηλέφωνο και παραγγέλνεις. Ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιείς μία εφαρμογή και έγινε η δουλειά.

Μετά την εφαρμογή, όμως, σειρά έχει και η αντικατάσταση του ντελιβερά! Ναι, στο κοντινό μέλλον η επικοινωνία με το ντελιβερά θα ανήκει στο παρελθόν.

Έρχονται τα τετράποδα “σκυλάκια”- ρομπότ που θα σου φέρνουν μέχρι τη πόρτα σου τη παραγγελία σου με βανάκι ντελίβερι χωρίς οδηγό!

Αυτό είναι το σύστημα ντελίβερι το παρουσίασε στο τελευταίο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας η γερμανική εταιρεία Continental Automotive, σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία εφαρμογών ρομποτικής ANYbotics.

Αποτελεί ένα σύστημα του μέλλοντος που θα φέρει πολλές αλλαγές!

Η ιδέα είναι συνδυασμός του CubE, του απολύτως αυτόνομου ρομπο-ταξί της Continental και των τετράποδων ρομπότ της ANYbotics που μπορούν να ανοίξουν πόρτα και να χρησιμοποιήσουν ασανσέρ.

Το βανάκι μεταφέρει τα “σκυλάκια”-ρομπότ στο σωστό προορισμό, και αυτά από την πίσω πόρτα κατεβαίνουν για να αφήσουν το πακέτο στο κατώφλι του παραλήπτη.

Η επίδειξη στο CES ήταν εντυπωσιακή και μας δείχνει προς τα που κινείται το μέλλον της τεχνολογίας!

“Με τη βοήθεια του ντελίβερι με ρομπότ, το όραμα της Continental για ανεμπόδιστη κινητικότητα μπορεί να επεκταθεί μέχρι το κατώφλι του σπιτιού σας” τόνισε ο επικεφαλής του τμήματος Chassis & Safety της Continental Automotive, Ραλφ Λάουξμαν.

Δες το σχετικό βίντεο για να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται!

Δες ακόμα: Το κινητό που… διπλώνει έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;