Μπαίνω Φαντάρος: Οι τύποι στρατιωτικών που θα συναντήσεις στον στρατό

Από neolaia.gr Team 25 Ιανουαρίου 2019

Μπαίνω φαντάρος και θέλω τη καλύτερη ενημέρωση για τους τύπους στρατιωτικών που θα συναντήσω!

Ήρθε αυτή η άτιμη η ώρα! Μπαίνω φαντάρος και δε ξέρω τι θα συναντήσω. Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες και κυρίως από το πατέρα μου που… ζει και λίγο στο στρατό του ’80 που πήγε αυτός.

Για αυτό έκατσα και έψαξα. Βρήκα τι πρέπει να πάρω μαζί μου, τι φαντάρους θα συναντήσω εκεί και πώς να κάνω τη θητεία μου να περάσει «λάδι».

Αυτό που δε βρήκα είναι για το πώς είναι τα στελέχη.. οι γνωστοί στρατιωτικοί! Για αυτό ρώτησα από δω και από κει και όλοι ανέφεραν αυτούς τους τύπους στρατιωτικών.

Νομίζω ότι αλήθεια μου λένε πάντως.

1. Ο Αυστηρός

Ο στρατιωτικός που σε θέλει στρατιώτη και όχι φαντάρο. Φωνάζει για τη παραμικρή ατέλεια που έχεις πάνω σου όταν είσαι ντυμένος στρατιώτης και σε θέλει γυαλισμένο, ξυρισμένο, κουρεμένο. Πήγαινε με τα νερά του για να μη σε βάλει στη μπούκα, μου είπαν.

2. Ο Κ… εεε συγγνώμη… Αστείος

Αυτός που το παίζει σκληρός απλά και μόνο για να διασκεδάσει ο ίδιος! Θα σε ρίξει για κάμψεις, θα σου κάνει διάφορα και στο τέλος θα είναι αυτός που θα σου λείψει και περισσότερο. Στην αρχή βέβαια θα νομίζεις ότι είναι ο χειρότερος όλων!

3. Ο Φιλικός

Αυτός που θέλει να τα έχει καλά με τους φαντάρους. Σου κάνει πλάκα, σου μιλάει, είναι αυστηρός εκεί που πρέπει και ξέρει σε ποιο άτομο να φερθεί πώς! Γενικά είναι ο στρατιωτικός σπαθί που θα σου κάνει ότι του ζητήσεις, αρκεί και εσύ να είσαι τυπικός.

4. Ο Κρυφό- αυστηρός

Αυτός που μπροστά σου είναι φίλος και έτσι και μετά σε καρφώνει στο Λοχαγό. Είναι αυτός που πιστεύεις ότι μια χαρά είναι οι στρατιωτικοί, αλλά κάποιες φορές φοβούνται τους από πάνω τους.

5. Ο Φωνακλάς

Εκείνος που του αρέσουν τα συνθήματα. Που τρελαίνεται με τον στρατό και θέλει να το βλέπει και από τους φαντάρους του! Φώναξε και εσύ, δεν πειράζει, μετά θα σε αφήσει στην ησυχία σου!

Δες επίσης: Μπαίνεις φαντάρος; Αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486